Libnet.ro
UNICEF

23:00

Pentagon: China are unele dintre cele mai avansate arme din lume

Adevărul Adevărul,
Pentagon: China are unele dintre cele mai avansate arme din lume

China urmeaza sa aiba unele dintre cele mai avansate sisteme de armament din lume iar in unele cazuri deja si-a depasit rivalii, conform unei analize a Pentagonului, care mai indica faptul ca reunificarea Taiwanului la China continentala figureaza in fruntea prioritatilor armatei chineze. continuă pe Adevărul

PENTAGONUL: China are cele mai avansate arme din lume

China urmeaza sa aiba unele dintre cele mai avansate sisteme de armament din lume.

Magia Harry Potter a salvat de la faliment una dintre cele mai frumoase librarii din lume

O librarie veche de peste un secol, care a inspirat-o pe J. Rowling in Harry Potter, s-a salvat de la faliment introducand o taxa de intrare pentru vizitatori, in conditiile in care multi dintre acestia.

Mortul numarul 4555. Tragedia romanului ars de viu intr-una dintre cele mai mari drame ale omenirii. Au umplut giulgiul cu pietre, din el nu mai ramasese mare lucru!

Pe 6 iulie 1944, in oraselul american Hartford soseste circul. 000 de suflete - multi copii, multe femei - vin in cortul urias sa vada spectacolul. O tigara declanseaza incendiul, care se propaga.

Spectacol Omagial Eminescu, ziditorul limbii romane. Unul dintre cele mai importante evenimente culturale ale inceputului de an

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei organizeaza, luni 14 ianuarie 2019, incepand cu ora 19:00, Spectacolul Omagial Eminescu, ziditorul limbii romane, dedicat marelui poet Mihai Eminescu, de la.

Cele mai bune bancuri cu studenti. Cum scapi de nota 4 la examenul de Logica

Pe internet circula multe bancuri si glume pe seama studentilor. in cele ce urmeaza va vom prezenta o colectie cu zece dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan studentii.

Un fost PRESEDINTE este acuzat ca a luat o MITA RECORD de la unul dintre cei mai puternici traficanti de droguri

Fostul presedinte al Mexicului, Enrique Pena Nieto, ar fi luat, in anul 2012, o mita de 100 de milioane de euro de la Joaquin El Chapo Guzman, liderul cartelului Sinaloa, unul dintre cele mai puternice din.

Una dintre cele mai sarace comune din Romania se va transforma complet, cu ajutorul fondurilor europene

Peste 500 de locuitori din comuna Argetoaia, jud. Dolj, vor beneficia de servicii integrate in domeniul educatiei, locuirii, formarii profesionale si serviciilor sociale in cadrul unui proiect in valoare de peste 16 milioane de lei derulat de Fundatia World Vision Romania cu sprijinul a sase parteneri.

VIDEO Cum arata si cat valoreaza acum motocicleta care i-a apartinut lui Nicu Ceausescu: Este una dintre cele mai frumoase Honda construite vreodata

Fosta motocicleta a fiului dictatorului Nicolae Ceausescu, restaurata ca la carte, se afla acum in colectia privata a unui sucevean. Motocicleta poate fi admirata in muzeul afaceristului din comuna Horodnic de Jos a judetului Suceava.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai curajoase zodii. Nu renunta, oricat de dificil ar fi

Acestea sunt cele mai determinate, cele mai curajoase si cele mai hotarate zodii. Ele vor merge mereu inainte, oricat de dificil ar fi si orice le-ar spune cei din jur. Taur.

FOTO Cele mai bizare obiecte gasite in oameni ajunsi la Urgente. Topul unic in lume intocmit in Statele Unite

Specialistii din Statele Unite au intocmit o baza de date care cuprinde cele mai bizare obiecte gasite in oameni modul in care au ramas blocate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )