Libnet.ro
UNICEF

09:31

FOTO Cele mai bizare obiecte gasite in oameni ajunsi la Urgente. Topul unic in lume intocmit in Statele Unite

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai bizare obiecte gasite in oameni ajunsi la Urgente. Topul unic in lume intocmit in Statele Unite

Specialistii din Statele Unite au intocmit o baza de date care cuprinde cele mai bizare obiecte gasite in oameni modul in care au ramas blocate. continuă pe Adevărul

Cele mai bizare sfaturi sexuale din istorie. De ce ar fi important ca barbatul sa se concentreze in timpul sexului

De la evitarea unor pozitii sexuale considerate nenaturale, la pericolele masturbarii pentru sanatate, asa-zisii specialisti in materie de sex s-au intrecut in a da sfaturi care mai de care mai ciudate.

FOTO Cele mai fermecatoare si cele mai neinspirate aparitii de la Critics Choice Awards 2019: Pare invelita in staniol

Cea de-a 24-a editie a galei Critics Choice Awards a surprins pe covorul albastru atat rochii de gala apreciate, cat si outfituri neinspirate, comparate cu o bomba de glitter, ciucuri roz ca o cortina si staniol.

in ce judete sunt raportate cele mai multe si cele mai putine infectii nosocomiale

607 infectii spitalicesti au fost raportate in total in Romania in anul 2017, fruntase la raportarea infectiilor fiind Capitala unde sunt, de altfel, si cele mai multe spitale) si judetele Iasi, Cluj si Timis. La polul opus, judetele care au raportat cele mai putine infectii sunt Covasna, Ialomita, Giurgiu, Gorj si Tulcea.

Harta infectiilor n spitalele din Romnia: Unde sunt raportate cele mai multe si cele mai putine nosocomiale

607 infectii spitalicesti au fost raportate in Romania in anul 2017, fruntase la raportarea infectiilor fiind capitala unde sunt, de altfel, si cele mai multe spitale) si judetele Iasi, Cluj si Timis. La polul opus, judetele care au raportat cele mai putine infectii sunt Covasna, Ialomita, Giurgiu, Gorj si Tulcea, potrivit Institutului National de Sanatate Publica. Numarul mic de infectii raportate de unele spitale nu inseamna neaparat ca acolo nosocomialele sunt mai putine, subraportarea infectiilor fiind un fenomen in Romania.

Cele mai bune bancuri cu studenti. Cum scapi de nota 4 la examenul de Logica

Pe internet circula multe bancuri si glume pe seama studentilor. in cele ce urmeaza va vom prezenta o colectie cu zece dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan studentii.

VIDEO Zece dintre cele mai asteptate filme ale anului 2019

Va propunem cateva dintre cele mai asteptate pelicule care vor rula in cinematografe in acest an. Printre selectii se numara filme realizate de regizori consacrati.

Top 10 cele mai ciudate destinatii turistice pe care sa le eviti

Daca esti genul de persoana care isi doreste o vacanta in siguranta si fara aventuri bizare, atunci acest articol este pentru tine. Majoritatea oamenilor nu stie ca aici poate intalni diverse lucruri ciudate, dar sunt si persoane aventuroase care isi.

HOROSCOP. Cele mai enervante lucruri despre fiecare zodie

Fiecare zodie are o parte intunecata. Afla ce te caracterizeaza pe tine: HOROSCOP. Berbec 21 martie- 19 aprilie) Partea enervanta: Se enerveaza usor, transforma cel mai mic conflict intr-o.

12 din cele mai frumoase zone cu cladiri de patrimoniu din Bucuresti sunt n pericol. Planul urbanistic care le protejeaza de rechinii imobiliari expira

Planul Urbanistic Zonal care protejeaza 12 din cele 98 de zone protejate din Bucuresti si care ofera protectie cladirilor de patrimoniu din aceste areale, pentru a nu fi demolate sau agresate de interventii urbanistice neadecvate, expira pe 18 februarie 2019. Consilierii USR cer primarului Gabriela Firea sa puna pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de Consiliu General proiectul de prelungire a documentatiei de urbanism si sa apere patrimoniul construit al Bucurestiului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )