Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pentagonul va administra vaccinul pentru noul coronavirus al Pfizer unui numar de peste 2 milioane de angajati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pentagonul va administra vaccinul pentru noul coronavirus al Pfizer unui numar de peste 2 milioane de angajati

Pentagonul a anuntat, miercuri, primele sale masuri de distribuire si administrare a vaccinului pentru noul coronavirus al Pfizer, unui numar de peste 2 milioane de militari activi, rezervisti si angajati civili din sectorul apararii, care vor include livrarea a 44. 000 de doze cel mai devreme saptamana viitoare, relateaza CNBC. continuă pe Ziarul Bursa

INSTITUTUL POLITEHNIC BUCURESTI: Prin manipularea painii neambalate sunt sanse mari sa ne contaminam cu noul coronavirus

Prin manipularea produselor de panificatie neambalate sunt sanse foarte mari sa ne contaminam cu noul coronavirus, conform unui studiu intocmit de unii profesori de la Institutului Politehnic din Bucures and 806;ti.

Vaccinul anti-covid-19 Pfizer face victime in SUA. Cate persoane au murit deja

In timpul testarii vaccinului Pfizer, sase persoane au murit, conform agentiei SUA pentru medicamente. Astfel, documentele Food and Drg Adminsitration FDA), publicate pe data de 8 decembrie, indica sase decese in SUA, in timpul testului pentru vaccinul contra coronavirus, realizat de Pfizer si BioNTech. Vaccinul anti-covid-19 Pfizer face victime in SUA De mentionat este ca .

Alexandru Rafila, confirmat cu noul coronavirus

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, a fost confirmat cu noul coronavirus, la cateva zile dupa ce si sotia sa a fost testata pozitiv. Rafila a precizat ca se simte bine si ca a purtat masca, scrie News.

Curtea spitalului din Constanta a devenit morga: cadavrele constantenilor morti dupa ce s-au infectat cu noul coronavirus sunt depozitate pe o alee VIDEO

Cum morga Spitalului Judetean Constanta nu mai face fata numarului mare de morti de COVID-19, cadavrele celor care au murit dupa ce s-au infectat cu noul coronavirus sunt scoase in curtea unitatii medicale pentru a fi ridicate de rude.

Alexandru Rafila este infectat cu noul coronavirus

Medicul Alexandru Rafila a anuntat joi ca si in cazul sau s-a confirmat infectia cu noul coronavirus.

Alexandru Rafila, confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Cum se simte reprezentantul Romaniei la OMS

Medicul Alexandru Rafila a anuntat joi ca si in cazul sau s-a confirmat infectia cu noul coronavirus, dupa ce, initial, sotia sa primise acest diagnostic, transmite Agerpres.

De ce barbatii infectati cu noul coronavirus sunt de trei ori mai expusi riscului de a ajunge la ATI in comparatie cu femeile

Barbatii infectati cu noul coronavirus se confrunta cu un risc de aproape trei ori mai mare decat femeile de a fi internati la terapie intensiva, iar probabilitatea de deces din cauza acestei boli este la randul ei mai ridicata de 1,4 ori mai mare). arata CNN.

Un detinut de la Penitenciarul Iasi, confirmat cu noul coronavirus, a murit la un spital din Bucuresti

Un detinut de la Penitenciarul Iasi, confirmat cu noul coronavirus, a murit la un spital din Bucuresti. Barbatul era in varsta si avea mai multe afectiuni.

Numarul deceselor cauzate de noul coronavirus in Buzau a ajuns la 184

Noi cazuri de imbolnavire cu coronavirus in judetul Buzau si un deces au fost raportate de autoritatile sanitare. in ultimele 24 de ore, au fost confirmate 61 de cazuri noi de COVID-19, 9 pacienti fiind diagnosticati in laboratoare private.

CORONAVIRUS |Turcia: O femeie de 105 ani a depasit boala Covid-19 dupa cinci zile

O femeie din Istanbul, Turcia, in varsta de 105 ani, a fost spitalizata pentru noul coronavirus, dar a depasit boala dupa doar cinci zile desi suferea si de alte afectiuni cornice. O femeie din Turcia a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )