Libnet.ro
UNICEF

08:30

PENTRU AL CINCILEA AN CONSECUTIV: Piata auto din tara noastra, in crestere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU AL CINCILEA AN CONSECUTIV: Piata auto din tara noastra, in crestere

Luna decembrie a anului trecut 2018) consemneaza un volum al livrarilor de 15. 931 unitati cea mai buna luna decembrie din ultimii 10 ani), cu 12,0% mai mult decat in luna similara a anului 2017. continuă pe Ziarul Bursa

Piata auto din Romania a inregistrat in 2018 un al cincilea an consecutiv de crestere

Piata auto din Romania a inregistrat in 2018 un al cincilea an consecutiv de crestere. In decembrie, s-a consemnat un volum al livrarilor de 15. 931 unitati cea mai buna luna decembrie din ultimii 10 ani), cu 12,0% mai mult decat in luna similara a.

Investitorul Claudio Cisullo isi extinde prezenta in tara noastra

Antreprenorul Claudio Cisullo isi extinde prezenta in mediul de afaceri din tara noastra, cea mai recenta initiativa a sa este fiind intrarea pe piata rezidentiala si comerciala a companiei ACC Investments SRL.

FOTO Panouri anti-vaccinare n mai multe localitati din tara n ziua declararii epidemiei de gripa

Panouri anti-vaccinare au fost amplasate in mai multe localitati din tara, miercuri, chiar in ziua in care Ministerul Sanatatii a declarat epidemia de gripa, relateaza Mediafax. Panourile au fost amplasate, miercuri, in Targu Mures, pe str. Gheorghe Doja, in judetul Brasov pe drumul spre Predeal, in localitatile Corunca si Tarnaveni, din judetul Mures, precum si in judetul Cluj.

Fostul sef al DNA Ploiesti face turul institutiilor de justitie din tara

Fostul sef al DNA Ploiesti face turul institutiilor de justitie din tara. Dupa ce miercuri dimineata a fost la CSM, unde s-a judecat o actiune disciplinara, Lucian Onea a trecut si pe la Parchetul.

PENTRU AL SASELEA AN CONSECUTIV: Dacia, liderul pietei auto din Bulgaria

Brandul Dacia si-a mentinut in 2018 prima pozitie in topul celor mai bine vandute masini noi din Bulgaria, pentru al saselea an consecutiv, livrand 4. 667 vehicule si ajungand la o cota de piata de 11,59%, transmite Novonite.

Noul Range Rover Evoque - lansat oficial in tara noastra

Cea mai noua varianta a modelului Range Rover Evoque a fost lansata oficial pe piata din Romania, astazi.

IN TARA NOASTRA, Numarul utilizatorilor de Facebook a ajuns la 9,8 milioane

Numarul utilizatorilor din Romania ai retelei de socializare Facebook a ajuns, in ianuarie, la 9,8 milioane, in timp ce totalul celor care au un cont Instagram se ridica la aproximativ 700. 000, conform datelor centralizate de catre ZeList, serviciul de monitorizare si analiza a social media si presei online.

Tara noastra - a patra cea mai corupta din UE

Organizatia Transparency International a prezentat marti raportul anual privind Indicele de Perceptie a Coruptiei IPC) la nivel global, gradul de coruptie in sectorul public fiind stabilit prin consultarea unor experti si oameni de afaceri din cele 180 de tari incluse in analiza.

Tara noastra - a patra cea mai corupta din UE

Organizatia Transparency International a prezentat marti raportul anual privind Indicele de Perceptie a Coruptiei IPC) la nivel global, gradul de coruptie in sectorul public fiind stabilit prin consultarea unor experti si oameni de afaceri din cele 180 de tari incluse in analiza.

Un semestru romnesc pentru consumatorii europeni

In 30 si 31 ianuarie 2019, reprezentantii Organizatiei Europene pentru Consumatori BEUC) sunt prezenti pentru o vizita de lucru in Romania, cu scopul de a se intalni si discuta cu factorii de decizie din tara noastra in domeniul protectiei drepturilor consumatorilor. Sunt prezenti domnul orjan Brinkmann presedinte al BEUC si presedinte al Organizatiei suedeze a consumatorilor) si vicepresedintele BEUC, dl Gerjan Huis in't Veld. impreuna cu partenerul din Romania al BEUC, Asociatia Pro Consumatori, membrii BEUC vor discuta in cadrul reuniunilor la care vor lua parte, o selectie a prioritatilor BEUC pentru primul semestru din 2019.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )