Libnet.ro
UNICEF

08:15

PENTRU FACILITAREA INTERCONECTARII CU REPUBLICA MOLDOVA Transgaz primeste fonduri europene de 46 milioane euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU FACILITAREA INTERCONECTARII CU REPUBLICA MOLDOVA Transgaz primeste fonduri europene de 46 milioane euro

Transgaz a semnat un contract de finantare pentru proiectul de dezvoltare al Sistemului National de Transport gaze naturale in zona de Nord-Est a Romaniei, in valoare de 152 de milioane de euro, din care 46 de milioane de euro fonduri europene, a anuntat printr-un comunicat Ministerul Economiei. continuă pe Ziarul Bursa

PENTRU FACILITAREA INTERCONECTARII CU REPUBLICA MOLDOVA: Transgaz primeste 46 milioane euro

Transgaz a semnat, ieri, contractul de finantare pentru proiectul de dezvoltare al Sistemului National de Transport gaze naturale in zona de Nord-Est a Romaniei, in valoare de 152 milioane euro.

PENTRU FACILITAREA INTERCONECTARII CU REPUBLICA MOLDOVA: Transgaz primeste 46 milioane euro

Transgaz a semnat, ieri, contractul de finantare pentru proiectul de dezvoltare al Sistemului National de Transport gaze naturale in zona de Nord-Est a Romaniei, in valoare de 152 milioane euro.

UPDATE Vodafone, primul operator care anunta ca va permite clientilor comunicatii gratuite cu Republica Moldova de 1 decembrie 2018 / RCSRDS nu a raspuns pna acum acestei propuneri a autoritatilor

Vodafone Romania sustine initiativa de a oferi cetatenilor din Romania si din Republica Moldova oportunitatea de a comunica fara griji pe 1 Decembrie 2018. Pe parcursul intregii zile, compania va oferi tuturor clientilor Vodafone Romania servicii de comunicatii gratuite, de roaming si international, intre cele doua tari. , au precizat vineri pentru HotNews. ro reprezentantii Vodafone Romania. Tarifele de roaming cu Moldova, tara non-UE, sunt mari si cele doua Guverne, precum si operatorii telecom din cele doua tari discuta in prezent un acord care sa reduca aceste costuri. UPDATE RCSRDS nu a raspuns propunerii ANCOM de a furniza comunicatii gratuite cu Republica Moldova de 1 decembrie 2018.

CRIZA peste Prut: UE suspenda ajutorul de 100 de milioane de euro pentru REPUBLICA MOLDOVA din cauza derapajelor antidemocratice!

Moment critic pentru Republica Moldova. Uniunea Europeana suspenda ajutorul macrofinanciar de 100 de milioane de euro din cauza derapajelor anti-democratice ale Chisinaului. Sefulul Delegatiei UE la Chisinau,.

Vodafone, primul operator care anunta ca va permite clientilor comunicatii gratuite cu Republica Moldova de 1 decembrie 2018/ Eliminarea tarifelor de roaming dintre cele doua tari mai are de asteptat

Vodafone Romania sustine initiativa de a oferi cetatenilor din Romania si din Republica Moldova oportunitatea de a comunica fara griji pe 1 Decembrie 2018. Pe parcursul intregii zile, compania va oferi tuturor clientilor Vodafone Romania servicii de comunicatii gratuite, de roaming si international, intre cele doua tari. , au precizat vineri pentru HotNews. ro reprezentantii Vodafone Romania. Tarifele de roaming cu Moldova, tara non-UE, sunt mari si cele doua Guverne, precum si operatorii telecom din cele doua tari discuta in prezent un acord care sa reduca aceste costuri.

Romania si Republica Moldova, acord in domeniul turismului

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a semnat impreuna cu ministrul Economiei si Infrastructurii din Republica Moldova, Chiril Gaburici, Acordul intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Moldova privind cooperarea in domeniul turismului.

Romania, acord de cooperare cu Republica Moldova, in domeniul turismului

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a semnat, impreuna cu ministrul Economiei si Infrastructurii din Republica Moldova, Chiril Gaburici, Acordul intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Moldova privind cooperarea in domeniul turismului.

Guvernatorul Bancii Nationale din Republica Moldova a demisionat

Guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei BNM), Sergiu Cioclea, a trimis ieri o scrisoare Parlamentului de la Chisinau, in care isi anunta demisia din functie, apreciind ca Republica Moldova si-a redobandit stabilitatea financiara si a implementat reforme dificile, transmite Reuters.

Caz SOCANT in Republica Moldova! Un copil de sapte luni, la reanimare dupa ce sora lui a aprins focul

Un bebelus de doar sapte luni, din satul Balabenesti, din raionul Criuleni, din Republica Moldova, a ajuns la reanimare, in stare grava, dupa ce soba din casa a explodat. Sora lui de sapte ani a incercat.

Trei lucruri pe care Dancila nu le stie despre Republica Moldova

Astazi are loc sedinta comuna a guvernelor Romaniei si R. Moldova. Daca premierul Dancila sau cineva din jurul ei ar avea expertiza pe zona romaneasca de la est de Prut, aceasta sedinta ar avea importanta. insa, cum cunoastem cu totii adevarul, iata trei lucruri de care premierul Viorica Dancila trebuie sa afle, exprimate plastic. Altfel, ne vom plictisi auzind de interconectari energetice si rutiere care nu se mai fac niciodata - scrie George Simion pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3329 seconds )