Libnet.ro
UNICEF

14:45

Trei lucruri pe care Dancila nu le stie despre Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Trei lucruri pe care Dancila nu le stie despre Republica Moldova

Astazi are loc sedinta comuna a guvernelor Romaniei si R. Moldova. Daca premierul Dancila sau cineva din jurul ei ar avea expertiza pe zona romaneasca de la est de Prut, aceasta sedinta ar avea importanta. insa, cum cunoastem cu totii adevarul, iata trei lucruri de care premierul Viorica Dancila trebuie sa afle, exprimate plastic. Altfel, ne vom plictisi auzind de interconectari energetice si rutiere care nu se mai fac niciodata - scrie George Simion pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Romania, acord de cooperare cu Republica Moldova, in domeniul turismului

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a semnat, impreuna cu ministrul Economiei si Infrastructurii din Republica Moldova, Chiril Gaburici, Acordul intre Guvernul Romaniei si Guvernul Republicii Moldova privind cooperarea in domeniul turismului.

Guvernatorul Bancii Nationale din Republica Moldova a demisionat

Guvernatorul Bancii Nationale a Moldovei BNM), Sergiu Cioclea, a trimis ieri o scrisoare Parlamentului de la Chisinau, in care isi anunta demisia din functie, apreciind ca Republica Moldova si-a redobandit stabilitatea financiara si a implementat reforme dificile, transmite Reuters.

CRIZA peste Prut: UE suspenda ajutorul de 100 de milioane de euro pentru REPUBLICA MOLDOVA din cauza derapajelor antidemocratice!

Moment critic pentru Republica Moldova. Uniunea Europeana suspenda ajutorul macrofinanciar de 100 de milioane de euro din cauza derapajelor anti-democratice ale Chisinaului. Sefulul Delegatiei UE la Chisinau,.

Caz SOCANT in Republica Moldova! Un copil de sapte luni, la reanimare dupa ce sora lui a aprins focul

Un bebelus de doar sapte luni, din satul Balabenesti, din raionul Criuleni, din Republica Moldova, a ajuns la reanimare, in stare grava, dupa ce soba din casa a explodat. Sora lui de sapte ani a incercat.

HOROSCOP. Top trei zodii care se imbolnavesc des. Afla si de ce!

Astrologia medicala pune in topul zodiilor care se imbolnavesc des Racul. Este o zodie fragila, cu multe puncte vulnerabile. Zodia Rac, in topul zodiilor bolnavicioase Stomacul,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )