Libnet.ro
UNICEF

22:45

PENTRU A LIMITA PROPAGAREA CORONAVIRUSULUI Restrictiile din Marea Britanie ar putea fi mentinute pana cand toti adultii vor fi vaccinati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU A LIMITA PROPAGAREA CORONAVIRUSULUI Restrictiile din Marea Britanie ar putea fi mentinute pana cand toti adultii vor fi vaccinati

Marea Britanie ar putea sa mentina in vigoare anumite restrictii pentru a limita propagarea maladiei COVID-19 pana cand intreaga populatie adulta va fi vaccinata, a declarat joi seara Susan Hopkins, directorul executiv al Public Health England. continuă pe Ziarul Bursa

inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie confirmate oficial in Romania

Inca 3 cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 - - linia genetica B. - din Marea Britanie au fost confirmate oficial de Institutul National de Sanatate Publica si Ministerul Sanatatii. Este vorba despre o femeie in varsta de 35 ani din Bucuresti care a revenit in tara din Marea Britanie la sfarsitul lunii ianuarie a. c. , o femeie in varsta de 25 de ani din judetul Cluj, care nu are istoric de calatorie in Marea Britanie, si un barbat in varsta de 80 ani din judetul Covasna, care, de asemenea, nu are istoric de calatorie in Marea Britanie.

Avertisment dur dat de medicii din Marea Britanie despre copiii care s-au vindecat de COVID

Avetisment dur din Marea Britanie. Medicii spun ca unii dintre copiii care s-au vindecat de COVID au dezvoltat ulterior o boala rara, care de multe ori a necesitat internare la Terapie Intensiva.

Marea Britanie ar putea mentine restrictiile pana cand toti adultii vor fi vaccinati

Susan Hopkins, directorul Serviciului de Sanatate Publica din Marea Britanie, a precizatca anumite restrictii ar putea sa ramana in vigoare pana cand toti adultii vor fi vaccinati, scrie Agerp.

Un tanar de origine romana a murit intr-un spital din Marea Britanie dupa ce s-a plans de dureri de cap

Daniel Morgan din Cradley Heath, West Midlands, un tanar de 19 ani care isi dorea sa fie politist, a murit dupa ce a ajuns la spital cu dureri puternice de cap pe care le punea pe seama unei migrene de care suferea de mai mult timp.

Marea Britanie NU va renunta prea curand la restrictiile de calatorie: Campania de vaccinare, esentiala pentru deblocarea situatiei

Marea Britanie nu va renunta prea curand la restrictiile de calatorie pe fondul ingrijorarilor legate de noile mutatii ale coronavirusului, a declarat Grant Shapps, secretarul britanic pentru transporturi din.

MAREA BRITANIE: Google va plati editorii de stiri pentru articolele publicate pe platformele sale

Google a anuntat miercuri ca si-a lansat produsul News Showcase in Marea Britanie, ceea ce inseamna ca gigantul tehnologic va plati pentru continutul de stiri livrat catre aceasta tara pentru prima data, potrivit CNBC.

Compania Facebook, data in judecata din nou in Marea Britanie

Facebook este tinta unui al doilea proces colectiv in Marea Britanie, pentru ca nu a protejat datele a 1 milion de persoane din Anglia si Tara Galilor, intr-un scandal legat de colectarea informatiilor personale ale utilizatorilor, transmite Reuters, .

Facebook este tinta unui al doilea proces colectiv in Marea Britanie, pentru ca nu protejat datele a un milion de persoane din Anglia si Tara Galilor

Facebook este tinta unui al doilea proces colectiv in Marea Britanie, pentru ca nu protejat datele a un milion de persoane din Anglia si Tara Galilor, intr-un scandal legat de colectarea informatiilor personale ale utilizatorilor, transmite Reuters.

CORONAVIRUS |Doua noi mutatii ale Covid, descoperite in Marea Britanie

Doua noi variante auto-cultivate ale Covid-19 au fost identificate in Marea Britanie, ambele continand o mutatie gasita pe tulpinile braziliene si sud-africane. Una dintre noile variante, identificata pentru.

Soferii romani cu permise auto emise in Marea Britanie, blocati de Brexit

Un numar de 34 de dosare care vizeaza preschimbarea unor permise de conducere obtinute in Marea Britanie zac nesolutionate de la inceputul acestui an la Directia Regim Permise de Conducere Bihor, situatia fiind similara in toata tara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2741 seconds )