Libnet.ro
UNICEF

10:00

PENTRU PRIMA DATA DIN 2014 Conducerea Deutsche Bank a primit bonusuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMA DATA DIN 2014 Conducerea Deutsche Bank a primit bonusuri

Conducerea Deutsche Bank a primit bonusuri pentru prima data in ultimii patru ani, directorul general Christian Sewing obtinand un pachet salarial de sapte milioane de euro opt milioane de dolari) in 2018, a anuntat vineri cea mai mare banca din Germania, transmit DPA si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Kate Middleton si Regina Marii Britanii, pentru prima data impreuna in public dupa 7 ani

Aparitie extrem de rara! Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, si Regina Elisabeta a Marii Britanii au aparut pentru prima oara impreuna in public dupa nu mai putin de 7 ani! .

BURSELE DIN LUME Discutiile de fuziune Deutsche Bank - Commerzbank stimuleaza bursele europene

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, in majoritate, in urma anuntului oficial facut duminica de Deutsche Bank AG si Commerzbank AG cu privire la discutiile pe care le poarta pentru o eventuala fuziune.

SINDICALISTII ATRAG ATENTIA: Eventuala fuziune Deutsche Bank - Commerzbank ameninta 30.000 de posturi

O eventuala fuziune intre Deutsche Bank - cea mai mare banca din Germania - si rivala sa Commerzbank ar putea pune in pericol 30. 000 de locuri de munca pe termen lung, dupa cum a declarat, ieri, Jan Duscheck, reprezentant al sindicatului Verdi, potrivit Reuters.

PENTRU NERESPECTAREA PREVEDERILOR DIN CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA: SRJ MediaSind cheama in judecata conducerea TVR

Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind, impreuna cu filiala sa din Societatea Romana de Televiziune, MediaSind TVR, au depus, ieri, la Tribunalul Bucuresti cererea de chemare in judecata a conducerii TVR pentru nerespectarea prevederilor din Contractul Colectiv de Munca.

O femeie castiga pentru prima oara prestigiosul premiu Abel pentru matematica

Premiul Abel pentru matematica a fost atribuit pentru prima oara, marti, unei femei, americanca Karen Uhlenbeck, specializata in ecuatii cu derivate partiale, a anuntat Academia norvegiana pentru Stiinte si Litere, scrie AFP.

Sistemul Ro-Alert, folosit pentru avertizarea localnicilor din Sfantu Gheorghe ca a fost vazut un urs

Sistemul Ro-Alert a fost folosit pentru avertizarea localnicilor din Sfantu Gheorghe ca un urs a fost vazut in zona strandului municipal, transmite Mediafax.

AVERTISMENT BCE: Grupul creat din fuziunea Deutsche Bank - Commerzbank trebuie sa detina capital suplimentar

Un nou gigant bancar care ar rezulta dintr-o fuziune trebuie sa detina capital suplimentar si o structura legala care sa permita autoritatilor sa-l inchida in cazul in care da faliment, a afirmat ieri Andrea Enria, presedintele noii agentii de supervizare bancara SSM) din cadrul Bancii Centrale Europene, transmite Reuters.

BCE AVERTIZEAZA: Deutsche Bank si Commerzbank trebuie sa detina capital suplimentar in urma fuziunii

Un nou gigant bancar care ar rezulta dintr-o fuziune trebuie sa detina capital suplimentar si o structura legala care sa permita autoritatilor sa-l inchida in cazul in care da faliment, a afirmat joi Andrea Enria, presedintele noii agentii de supervizare bancara SSM) din cadrul Bancii Centrale Europene, transmite Reuters.

DIN NOU Conducerea Cemacon nu propune acordarea de dividende

Consiliul de Administratie al Cemacon CEON) a convocat actionarii, in data de 23 aprilie, pentru a vota repartizarea profitului obtinut in anul trecut.

In vizita la fabricile Aston Martin din Anglia unde sunt produse noile modele si restaurate cele vechi

Am ajuns pentru prima data in Marea Britanie unde am vizitat doua locatii in care si-ar dori sa ajunga orice pasionat de masini - un prim loc in care sunt restaurate modele de masini fabricate in urma cu zeci de ani Aston Martin Works - Newport.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )