Libnet.ro
UNICEF

23:30

Pentru prima oara dupa al Doilea Razboi Mondial, Danemarca face apel la armata pentru a pazi sinagoga si ambasada Israelului din Copenhaga

Hotnews Hotnews,
 Pentru prima oara dupa al Doilea Razboi Mondial, Danemarca face apel la armata pentru a pazi sinagoga si ambasada Israelului din Copenhaga

Danemarca a facut apel la armata, vineri, in prima zi a sarbatorii evreiesti Yom Kippour, pentru a pazi ambasada Israelului si marea sinagoga din Copenhaga, care a fost in 2015 tinta unui atentat soldat cu un mort, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Cum erau persecutati evreii in Romania in cel de-Al Doilea Razboi Mondial. Cazul comunitatii insemnate din Pitesti

Peste 400 de evrei care locuiau la Pitesti au avut mult de suferit si au fost persecutati in timpul celui de-al doilea razboi mondial si in special in perioada statului national legionar septembrie 1940 - februarie 1941). Arhivistul argesean Aurel Radu a strans mai multe informatii pe blogul Istorie Locala legat de persecutarea evreilor din Pitesti.

Casele din Londra s-au ieftinit pentru prima oara in ultimii opt ani

Preturile caselor din Londra au scazut pentru prima oara din ultimii opt ani, desi preturile din intregul Regat au urcat in septembrie, a anuntat vineri compania de credite ipotecare Nationwide, citata de Reuters.

Premiera dupa 8 ani: vanzarile de masini cu motoare pe benzina au depasit vanzarile de vehicule diesel in Europa

Vanzarile de masini cu motoare pe benzina au depasit numarul de unitati diesel vandute in cele mai importante 15 piete europene pentru prima oara dupa 2009.

Augustin Lazar, prima reactie dupa ce legile justitiei au primit aviz negativ in CSM

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a avut o prima reactie dupa ce CSM a dat aviz negativ pe legile justitiei. Lazar sustine ca aceste legi aduc atingere independentei.

Cel mai tanar erou de razboi roman din istorie, injosit de tara pentru care a luptat: Si-au batut joc de mine!

Cel mai tanar veteran din istoria celui de-al doilea Razboi Mondial, generalul maior in rezerva Marin Lungu a fost aruncat in strada din propria casa, in anul 2004, dupa ce acesta a a.

Cum au reusit doi frati sa gaseasca dupa 74 de ani mormantul tatalui decedat in al II-lea Razboi Mondial

Ziua in care un soldat britanic a fost omorat in timpul unei interventii in Italia pe vremea celui de-Al Doilea Razboi Mondial a fost descoperita intr-un final de catre fiii sai gemeni care s-au nascut cu doar 22 de zile inainte de moartea sa si nu si-au cunoscut niciodata tatal, informeazaThe Telegraph.

Cel mai tanar erou de razboi roman din istorie, umilit de tara pe care a slujit-o: Am pierdut tot

Generalul maior in rezerva Marin Lungu este cel mai tanar veteran din istoria celui de-al doilea Razboi Mondial, erou al Armatei Romane, supravietuitor al unui lagar nazist, decorat cu cele mai.

Trupa americana de teatru Bread and Puppet, pentru prima oara in Romania, la Festivalul International de Teatru pentru Publicul Tanar Iasi

Intre 5 si 12 octombrie are loc cea de-a zecea editie a Festivalului International de Teatru pentru Publicul Tanar Iasi FITPTI) , cu temaOrizonturi. Recent distins de Asociatia Europeana a Festivalurilor de la Bruxelles cu distinctia Remarkable Festival/Festival Remarcabil, FITPTI anunta o editie bogata si spectaculoasa, reunind la Iasi aprox 500 de participanti din 29 de tari.

Rovana Plumb, prima reactie dupa ce dosarul sau a ajuns in Parlament: Este un atac pentru destabilizarea statului de drept

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, a declarat joi, dupa ce si-a studiat dosarul trimis de procurori Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, ca nu a incalcat legea si ca dosarul.

Avocatul lui Gabriel Sandu, prima reactie dupa denuntul anului: Este disperat(VIDEO)

Avocatul lui Gabriel Sandu, Daniel Chitic, a vorbit joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1, despre motivele pentru care fostul ministru a depus un denunt la DNA.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )