Libnet.ro
UNICEF

17:00

PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 Productia OMV Petrom isi continua declinul atenuat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 Productia OMV Petrom isi continua declinul atenuat

Conducerea OMV Petrom estimeaza o scadere de 5% a productiei fata de anul 2018, pe fondul declinului natural, in Bugetul de Venituri si Cheltuieli pentru anul curent Productia totala de hidrocarburi titei plus gaze) a OMV Petrom SNP) a fost, in primul trimestru din 2019, de 153. 000 de barili echivalent petrol bep) per zi, in scadere cu aproximativ 2% in comparatie cu productia din trimestrul anterior 156. 000 bep) si cu circa 4,4% sub cea din trimestrele al doilea si al treilea din 2018 160. 000 bep), se arata intr-un comunicat al emitentului remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

ANALIZA DELOITTE ROMANIA PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019: Piata de fuziuni si achizitii a scazut considerabil

Ioana Filipescu, Deloitte Romania: Piata continua sa ofere oportunitati. Vedem initiative de exit ale unor proprietari de afaceri care vor sa beneficieze pe aceasta fereastra de oportunitate Piata de fuziuni si achizitii din tara noastra a consemnat o scadere considerabila in primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada din 2018, arata estimarile Deloitte Romania. Potrivit companiei, valoarea totala a pietei, inclusiv tranzactiile care nu au avut o valoare comunicata, a fost intre 200 si 300 milioane de euro, in timp ce, in baza surselor publice, tranzactiile a caror valoare a fost comunicata au totalizat 120 milioane de euro.

FMI si-a redus estimarea pentru economia Romaniei din 2019 la 3,1%

Fondul Monetar International FMI) estimeaza, in cel mai recent World Economic Outlook, din aprilie 2019, ca economia Romaniei va creste cu 3,1% anul acesta, sub estimarea de 3,4% din octombrie 2018, potrivit Mediafax.

Porsche a livrat 55.700 de vehicule in primul trimestru

Trecerea la WLTP continua sa aiba o influenta semnificativa. In primul trimestru al anului 2019, Porsche AG a livrat in intreaga lume 55. 700 de vehicule, ceea ce corespunde unei scaderi de 12 procente in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut.

RCS RDS, principala destinatie de portare, in primul trimestru al anului 2019

Reteaua Digi Mobil a reconfirmat, in luna martie, pozitia de cea mai atractiva retea mobila din Romania, la capitolul portabilitate, potrivit statisticilor comunicate de ANCOM portabilitate. ro). Peste 27. 000 de numere de telefon au fost portate in.

IN T1 DIN 2019 (DRPCIV): Peste 146.000 de autoturisme noi si second hand, inmatriculate la nivel national

Numarul inmatricularilor de autoturisme noi si rulate inregistrat in Romania, in primul trimestru al anului, a ajuns la 146. 144 de unitati, in scadere cu 2,10% fata de aceeasi perioada din 2018, reiese din statistica Directiei Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) .

STUDIU BCE, TRIMESTRUL II DIN 2019: Bancile din zona euro se asteapta la o atenuare a standardelor de creditare

Bancile din zona euro se asteapta in trimestrul doi din 2019 la o atenuare a standardelor pentru imprumuturile acordate companiilor si pentru creditele de consum, deoarece concurenta ramane ridicata, iar cererea incetineste in Italia si Spania, arata rezultatele unui studiu al Bancii Centrale Europene BCE), dat ieri publicitatii .

Vanzarile Porsche au scazut cu 12% in primul trimestru al anului: germanii au comercializat 55.700 de unitati

In primele trei luni ale anului, Porsche a comercializat 55. 700 de masini noi la nivel global, in scadere cu 12% fata de perioada similara din 2018. Porsche Macan ramane cel mai iubit model din gama nemtilor.

Un nou brand de lux pe piata romaneasca de fashion: Falconeri deschide primul magazin din Romania

Falconeri, brand italian de lux, recunoscut pentru tricotaje, deschide primul sau magazin din Bucuresti. Acesta va fi amplasat in Baneasa Shopping City si va fi inaugrat in urma unei investitii de 180. 000 de euro, la mijlocul lunii aprilie.

TVR face concurs pentru regia editiei din acest an a Cerbului de Aur, care se vrea spectaculos si indreptat spre viitor

Televiziunea publica organizeaza si in 2019 festivalul international Cerbul de Aur, reluat anul trecut dupa o pauza de noua ani si soldat deja cu dispute privind banii cheltuiti pentru concertele din cadrul evenimentului. Acum, TVR vrea o editie spectaculoasa si care sa se indrepte spre viitor, fapt care lanseaza o cerere de oferte pentru conceptia regizorala a festivalului.

Avertismentul unui medic: Cine prizeaza cocaina pentru prima data din pachetele gasite pe litoral ar putea muri subit

Medicul Bogdan Gheorghe de la Agentia Nationala Antidrog avertizeaza ca o persoana care nu a consumat deloc droguri, dar incearca stupefiante dintre cele cautate pe litoral, de puritate mare, ar putea muri subit in urma socului. Satamana trecuta, intr-o salupa din Delta Dunarii au fost gasiti saci in care se aflau peste 800 de kilograme de cocaina. Zeci de pachete cu droguri au fost aduse de valuri la mal, pe plajele litoralului romanesc, din Navodari pana la Mangalia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )