Libnet.ro
UNICEF

08:00

Pentru romani, tehnologia este mai importanta decat educatia. Cati bani se cheltuie lunar

Antena3 Antena3,
Pentru romani, tehnologia este mai importanta decat educatia. Cati bani se cheltuie lunar

In Romania, o familie plateste, lunar, pentru educatie suma de 48 de lei, iar pentru serviciile de telefonie mobila 1. 088 de lei, arata un raport al Institutului National de Statistica. Conform. continuă pe Antena3

Cresterea inflatiei din Anglia este mai rapida decat se astepta

Preturile britanice cresc mai repede decat se astepta pe piata, indicele preturilor de consum fiind 2,9%, in crestere fata de prognoze, cu un avans de 2,8% si cu 2,6% fata de august. Combustibilii auto si costurile de imbracaminte au fost contribuabilii principali, potrivit ONS. Castigurile in indicele preturilor, inclusiv costurile locuintelor au crescut la 2,7%, de la 2,6% in iulie, potrivit agentiei de stiri Financial Times.

Tudorel Toader: Anchetarea procurorilor care au facut dosarul OUG 13 este o consecinta mai mult decat fireasca

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca actiunea disciplinara demarata de Inspectia Judiciara impotriva celor trei procurori, care au anchetat modul de adoptare a OUG 13, reprezinta o consecinta mai mult decat fireasca.

Energia tranzactionata pe platforma bursiera destinata populatiei este mai scumpa cu 45% pentru trimestrul patru

Preturile la energie stabilite pe platforma bursiera de unde furnizorii cumpara electricitate pentru consumatorii casnici vor fi in trimestrul patru cu 45% mai mari decat in trimestrul doi, si, totodata, sunt similare cu cele de pe piata spot, potrivit datelor postate pe site-ul bursei de energie OPCOM, informeaza Agepres.

Be EU: Dezbatere cruciala pentru romani in Parlamentul European

Este o zi extrem de importanta pentru Europa. Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a vorbit despre starea Uniunii Europene. Juncker a transmis un mesaj important si pentru.

Cine este Miss America 2018. Cea mai importanta proba: actiunile politice ale lui Donald Trump. Ce raspunsuri au dat concurentele FOTO VIDEO

Pentru prima data in istoria concursului pentru titlul de Miss America, o concurenta din statul Dakota de Nord a castigat ravnita coroana. Pe langa etapele care au scos in evidenta frumusetea participantelor, proba decisiva a fost cea in care fiecarei concurente i s-a adresat o intrebare, iar majoritatea au fost despre actiunile politice ale presedintelui american Donald Trump.

Seful JP Morgan despre Bitcoin: E mai rau decat bula speculativa a lalelelor din secolul XVII

Bitcoin este o frauda care va exploda pana la urma, spune seful JP Morgan, Jamie Dimon, care apreciaza ca moneda digitala este potrivita doar pentru traficanti de droguri, criminali si oameni care traiesc in Coreea de Nord, scrie Guardian.

Un fenomen mai periculos decat un uragan are loc pe coasta de est a Statelor Unite. Se intampla chiar si cand este soare

Coasta estica a SUA este amenintata de inundatii. Conform studiului realizat de savantii de la Universitatea Bonn, statele Virginia, Carolina de Nord si Carolina de Sud sunt cele mai predispuse la aceste.

Review George Butunoiu: Mai bine decat un simplu steakhouse

La Estancia este un restaurant nou al Bucurestiului, deschis in vara lui 2017 in cartierul Primaverii, intr-o frumoasa casa boiereasca din elegantul si bogatul cartier, foarte aproape de Piata Charles de Gaulle.

Seful JP Morgan numeste moneda bitcoin o inselatorie, mai grava decat bulbii de lalele

Directorul executiv al celor de la JP Morgan, Jamie Dimon, a condamnat in termeni duri moneda virtuala bitcoin, declarand ca aceasta este o inselatorie si in care investesc doar criminalii, traficantii de droguri si cetatenii Coreei de Nord, Ecuadorului si ai Venezuelei.

Reactia lui Mihai Gotiu dupa ce a vazut imaginile cu bataia incasata de la Mirel Palada: E chiar un moment mai dur decat imi aminteam (VIDEO)

Vicepresedintele Senatului, Mihai Gotiu, a comentat in direct pentru B1TV imaginele date in exclusivitate de postul nostru de pe camerele de supraveghere care au susprins nefericitul eveniment de miercuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )