Libnet.ro
UNICEF

16:30

Pepe si Raluca Pastrama se casatoresc din nou. Cum este posibil asa ceva

Playtech Playtech,
Pepe si Raluca Pastrama se casatoresc din nou. Cum este posibil asa ceva

Pepe si Raluca Pastrama formeaza un cuplu de opt ani, iar pentru a improspata juramintele si readuce iubirea, artistul spune, intr-un interviu pentru Star Matinal de la Antena Stars, ca s-a gandit la o noua nunta. Pepe si Raluca Pastrama se casatoresc din nou! Cuplul inventeaza nunta de diamant Pepe si frumoasa sa sotie, Raluca . continuă pe Playtech

Ilie Nastase s-a adresat din nou instantei. Ce le cere judecatorilor, dupa ce a fost condamnat pentru consum de alcool

Ilie Nastase are o cerere deosebita pentru instanta, dupa ce a fost condamnat pentru consum de alcool. Ce doreste fostul jucator de tenis si ce spune avocata sa? Ilie Nastase, cerere speciala in instanta Ilie Nastase a cerut judecatorilor reducerea sentintei primite. Acesta a precizat, in cursul zilei de vineri, in fata magistratilor Curtii de .

Probleme GRAVE de sanatate pentru Angela Merkel. Cancelarului german i s-a facut din nou rau, la o intalnire cu presedintele Steinmeier (VIDEO)

Probleme grave de sanatate pentru Angela Merkel. Cancelarul german a fost vazuta din nou tremurand, joi, la o intalnire la care a participat si presedintele Frank-Walter Steinmeier.

Curs valutar BNR, marti, 25 iunie: Euro scade din nou fata de leu. Ce se intampla cu dolarul

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, marti, 25 iunie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7205 lei in scadere cu 0,0018) in luna mai, cursul valutar mediu pentru euro a fost de .

BOMBA in showbiz! PEPE a facut anuntul dupa sapte ani de casnicie! ARTISTUL SE iNSOARA DIN NOU

Pepe s-a casatorit civil cu Raluca, care pe atunci purta numele Pastrama, pe 18 aprilie 2012. Artistul a facut dezvaluiri incendiare despre casnicia sa, relateaza Stirescu.

Un nou recensamant va avea loc in Romania. Vom fi numarati din nou peste doi ani

Romanii vor fi numarati din nou peste doi ani. Noutatea viitorului recensamant este faptul ca declaratiile cetatenilor vor putea fi completate si online, chiar de catre acestia. in cazul in care aleg.

Cosmin Contra: Echipa nationala a intrat din nou in inimile suporterilor

Cosmin Contra este un selectioner fericit dupa Campionatul European de tineret pentru ca in perioada urmatoare va avea de alcatuit un 11 la prima reprezentativa practic din doua selectionate.

Cazul ADOPTIEI care a scandalizat Romania! Avocat: Sorina va ajunge din nou in centrul de plasament, daca instanta va admite cererea procurorului general

Cazul de adoptie care a scandalizat Romania este departe de a fi solutionat. Sorina, fetita din judesul Mehedinti de 8 ani, s-ar putea intoarce intr-un centru de plasament, spune avocatul parintilor.

Fotbal: Responsabilul dispozitivului de securitate in ziua tragediei din 1989 de pe stadionul Hillsborough va fi judecat din nou

Fostul comisar David Duckenfield, responsabilul dispozitivului de securitate in ziua tragediei de pe stadionul Hillsborough din orasul Sheffield, care a indoliat fotbalul englez in 1989, va fi judecat din nou, a decis marti un judecator al tribunalului din orasul englez Preston, scrie AFP.

Faze tari: Val de glume dupa ultima poza a Gabrielei Firea din vacanta. Cum este ironizat primarul Capitalei; Frantuzoaicele si-au afisat decolteul pe internet. Motivul din spatele pozelor;

Cainii, clienti rasfatati ai unei cafenele din Targu Mures. Cainii au fost pret de o zi clienti rasfatati la o cafenea din Targu Mures. insotiti de stapani, au avut parte de. Oul de peste care a supravietuit dupa ce a trecut prin intestinele unei lebede. Puterea de supravietuire a pestisorilor killi a fost dovedita inca o data in urma unei descoperiri neobisnuite.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )