Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perchezitii la mai multi parlamentari PSD si la sediul PSD Arad

România Liberă România Liberă,
Perchezitii la mai multi parlamentari PSD si la sediul PSD Arad

Procurorii DNA Timisoara si ofiterii DGA fac perchezitii luni diminieata, intr-un amplu dosar de cor. continuă pe România Liberă

UPDATE Perchezitii DNA la sediile PSD Arad si DRDP Timisoara. Mai multi parlamentari PSD, vizati de ancheta

Procurorii DNA au descins luni dimineata la mai multe adrese din Arad si Timisoara. Perchezitii sunt la sediile Directiei Regionale de Drumuri si Poduri DRDP) Timisoara si PSD Arad. Vizati de ancheta sunt si trei parlamentari.

Gigi Becali arunca bomba. Da afara mai multi jucatori de la FCSB

Gigi Becali a facut un anunt surprinzator. Finantatorul FCSB a anuntat ca la vara se va desparti de mai multi fotbalisti.

Ultima ora. Perchezitii la un sediu PSD. Ce cauta oamenii legii. L-au ridicat pentru audieri

In aceasta dimineata s-au desfasurat perchezitii de amploare la sediul PSD, din Arad. Oamenii legii au facut cercetari, in cadrul unei anchete, existand persoane duse la audieri. A fost vorba despre un deputat care s-a prezentat alaturi de avocatul sau, la sediul DNA din Timisoara. UPDATE 11:45 Deputatul PSD, Florin Tripa, facut mai multe .

Perchezitii DNA la locuintele a trei parlamentari PSD

Procurorii DNA Timisoara si ofiterii DGA fac perchezitii, luni diminieata, intr-un amplu dosar de coruptie.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii.

Klaus Iohannis, anunt OFICIAL: Mai multi magistrati au fost eliberati din functie

PresedinteleKlaus Iohannisa semnat, vineri, mai multe decrete de eliberare din functie a mai multor magistrati pe motiv de pensionare, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

O tragedie! Un preot a confundat anghiazma cu benzina si a aruncat totul in aer. Mai multi morti si raniti!

Explozie puternica la o conducta de gaze din Nigeria, provocata de un preot care a confundat agheasma cu benzina. Sase oameni, printre care si doi copii au murit si multi altii, printre care si preotul au fost.

Klaus Iohannis, miscare de ultima ora: mai multi magistrati au fost eliberati din functie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat,vineri, mai multe decrete de eliberare din functie a mai multor magistrati pe motiv de pensionare, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Scandal violent in judetul Vaslui! Politisti amenintati si loviti de mai multi barbati. Incredibil de la ce a pornit conflictul

Doi agenti de politie au fost agresati de mai multe persoane in fata unei gospodarii din Murgeni, judetul Vaslui. Politistii urmareau un sofer care nu a oprit la semnalul lor. in cele din urma,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )