Libnet.ro
UNICEF

21:30

Perchezitii la studiourile Buftea din Capitala. Victor Ponta il acuza luni pe Adrian Sarbu ca l-a rugat sa opreasca un control ANAF

România Liberă România Liberă,
Perchezitii la studiourile Buftea din Capitala. Victor Ponta il acuza luni pe Adrian Sarbu ca l-a rugat sa opreasca un control ANAF

Politistii efctueaza perchezitii la acesta ora la studiourile Buftea din Capitala. Este voprba despre 26 de firme si locuinte din Bucuresti si judetul Ilfov pentru care exista mandate de perchezitie intr-un dosar de spalare de bani si evaziune fiscala cu un prejudiciu de 1,5 milioane de euro. Perchezitiile au loc in contextul in care Adrian Sarbu, patronul MediaPro si premierul Victor Ponta au avut mai multe schimburi de replici in ultima perioada cu privire la o presupusa solicitare a lui Adrian Sarbu ca Victor Ponta sa opreasca controalele ANAF efectuate la firmele sale. Ultima astfel de replica este cea a premierului Romaniei, facuta chiar in seara zilei de luni. continuă pe România Liberă

Simona Halep, numita de Victor Ponta ambasador al turismului romanesc

Simona Halep, alaturi de mai multi oameni considerati la nivel politic reprezentativi pentru Romania, a primit marti titlul de ambasador al turismului romanesc din partea premierului Victor Ponta.

Nou schimb de replici si acuzatii intre Victor Ponta si Adrian Sarbu

Premierul Victor Ponta a sustinut, luni, ca omul de afaceri Adrian Sarbu i-a cerut sa opreasca un control al ANAF la firmele sale. in replica, Adrian Sarbu a spus ca Victor Ponta minte.

Adrian Sarbu: Victor Ponta minte cand spune ca i-am solicitat sa opreasca un control al ANAF

Minte!, a declarat Adrian Sarbu ca raspuns la afirmatia facuta luni seara, la B1 TV, de premierul Victor Ponta, transmite Mediafax. Ponta a sustinut ca Adrian Sirbu, care detine agentia de presa Mediafax si cotidianul online Gandul, a venit la el in birou pentru a-l intreba daca poate opri niste controale ale Fiscului asupra firmelor sale.

Victor Ponta: Adrian Sirbu a fost la mine in birou sa ma intrebe daca pot opri niste controale ANAF, i-am spus ca nu pot

Premierul Victor Ponta a sustinut luni ca Adrian Sirbu, care detine agentia de presa Mediafax si cotidianul online Gandul, a venit la el in birou pentru a-l intreba daca poate opri niste controale ale Fiscului asupra firmelor sale. Acesta ar fi motivul, potrivit lui Ponta, pentru care se insista asupra subiectului legat de un presupus trafic de influenta in biroul sau, in dosarul baronului PSD Adrian Duicu.

VIDEO Victor Ponta: Daca am reveni la pensiile speciale, cred ca am deschide o cutie a Pandorei

Personalul din aviatie si grefierii ar putea primi indemnizatie de recunoastere a muncii lor, revenirea la pensii speciale nefiind agreata de catre CE si FMI si, in plus, ar putea insemna deschiderea unei cutii a Pandorei, a declarat marti, la Ministerul Muncii, premierul Victor Ponta, citat de Mediafax.

Victor Ponta: Foarte probabil, voi candida pentru presedintie. Blaga este un socialist, asa, comunist un pic

Premierul Victor Ponta a declarat ca foarte probabil va candida la presedintia Romaniei, in alegerile care vor avea loc in aceasta toamna.

VIDEO Victor Ponta: Foarte probabil, voi candida pentru presedintie. Blaga este un socialist, asa, comunist un pic / Exacerbarea cazului Voiculescu, o incercare de a estompa cazul Mircea Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat ca foarte probabil va candida la presedintia Romaniei, in alegerile care vor avea loc in aceasta toamna.

Adrian Sarbu: Victor Ponta minte cand spune ca i-am solicitat sa opreasca un control al ANAF

Adrian Sarbu neaga faptul ca ar fi fost in biroul premierului Victor Ponta pentru a-i cere sa opreasca niste controale ANAF. Minte!, a precizat fostul patron al Pro Tv pentru Mediafax. Singurul.

Victor Ponta: Adrian Sarbu a fost la mine in birou sa ma intrebe daca pot opri controale ANAF

Premierul Victor Ponta a sustinut luni ca Adrian Sarbu, care detine agentia de presa Mediafax si cotidianul online Gandul, a venit la el in birou pentru a-l intreba daca poate opri niste controale ale Fiscului asupra firmelor sale.

Victor Ponta: Singurul care a fost la mine in birou este Adrian Sarbu, care mi-a cerut sa opresc niste controale de la ANAF

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca nu l-a chemat niciodata pe seful Politiei Romane, Petre Toba, la Guvern pentru a se intalni cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )