Libnet.ro
UNICEF

09:30

Perfomanta unica pentru Simona Halep: Nicio alta jucatoare din top 10 WTA nu a mai reusit asta

Adevărul Adevărul,
Perfomanta unica pentru Simona Halep: Nicio alta jucatoare din top 10 WTA nu a mai reusit asta

Chiar daca incepand de astazi a pierdut locul e lider in clasamentul mondial WTA, Simona Halep se poate mandri cu o alta performanta iesita din comun. continuă pe Adevărul

Thierry Van Cleemput a venit Romania pentru Simona Halep

Antrenorul belgian Thierry Van Cleemput a sosit, luni dimineata, la Bucuresti pentru a discuta cu Simona Halep termenii unei posibile colaborari.

FOTO Novak Djokovici, mai tare ca Omul Paianjen! Ce se intampla in casa sarbului in timpul finalei de la Melbourne

Novak Djokovic l-a invins pe Rafael Nadal in finala de la Australian Open 2019, scor 6-3, 6-2, 6-3. si a triumfat pentru a saptea oara la Melbourne, fapt unic in statistici.

SIMONA HALEP, A TREIA in LUME de luni: Prabusiri spectaculoase si pentru alte sportive de top

Simona Halep 27 de ani) va ocupa, incepand de luni, pozitia a treia in clasamentul WTA. Ierarhia circuitului mondial de tenis feminin va suferi si alte modificari spectaculoase, singura necunoscuta a momentului.

Antrenorul Thierry Van Cleemput a sosit n Romnia: Urmeaza sa o cunosc mai bine pe Simona Halep, trebuie sa-mi formez o parere despre ea

Antrenorul Thierry Van Cleemput a sosit la Bucuresti, dumninica noapte, pentru a discuta cu Simona Halep 3 WTA) despre o posibila colaborare. Urmeaza sa o cunosc mai bine pe Simona, trebuie sa-mi formez o parere despre ea, a declarat tehnicianul belgian.

Clasamentul WTA: Naomi Osaka, noul lider mondial; Simona Halep a cobort pe locul trei

Eliminata inca din optimi la Australian Open, Simona Halep a cedat locul intai din clasamentul WTA dupa 48 de saptamani consecutive 64 in total), noul lider fiind, incepand de luni, Naomi Osaka. Campioana la Melbourne, japoneza a urcat in premiera pe cea mai inalta treapta a ierarhiei, avand 7. 030 de puncte. Pe locul al doilea se afla Petra Kvitova 6. 290 puncte), fiind urmata de Simona Halep, cu 5. 582 de puncte.

FOTO Cu cine s-a distrat Simona Halep in noaptea de sambata spre duminica

Simona Halep a revenit in tara saptamana trecuta, dupa ce a fost eliminata in optimile de finala de la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )