Libnet.ro
UNICEF

13:30

Thierry Van Cleemput a venit Romania pentru Simona Halep

Online Sport Online Sport,
Thierry Van Cleemput a venit Romania pentru Simona Halep

Antrenorul belgian Thierry Van Cleemput a sosit, luni dimineata, la Bucuresti pentru a discuta cu Simona Halep termenii unei posibile colaborari. continuă pe Online Sport

Antrenorul Thierry Van Cleemput a sosit n Romnia: Urmeaza sa o cunosc mai bine pe Simona Halep, trebuie sa-mi formez o parere despre ea

Antrenorul Thierry Van Cleemput a sosit la Bucuresti, dumninica noapte, pentru a discuta cu Simona Halep 3 WTA) despre o posibila colaborare. Urmeaza sa o cunosc mai bine pe Simona, trebuie sa-mi formez o parere despre ea, a declarat tehnicianul belgian.

Noul antrenor al Simonei Halep a ajuns in Romania. De ce este posibil sa nu mai colaboreze cu ea dupa perioada de proba

Thierry van Cleemput, noul antrenor al Simonei Halep, a sosit in aceasta dimineata in Romania pentru a incepe pregatirile cu ocupanta locului 3 din clasamentul WTA.

Perfomanta unica pentru Simona Halep: Nicio alta jucatoare din top 10 WTA nu a mai reusit asta

Chiar daca incepand de astazi a pierdut locul e lider in clasamentul mondial WTA, Simona Halep se poate mandri cu o alta performanta iesita din comun.

SIMONA HALEP, A TREIA in LUME de luni: Prabusiri spectaculoase si pentru alte sportive de top

Simona Halep 27 de ani) va ocupa, incepand de luni, pozitia a treia in clasamentul WTA. Ierarhia circuitului mondial de tenis feminin va suferi si alte modificari spectaculoase, singura necunoscuta a momentului.

Clasamentul WTA: Naomi Osaka, noul lider mondial; Simona Halep a cobort pe locul trei

Eliminata inca din optimi la Australian Open, Simona Halep a cedat locul intai din clasamentul WTA dupa 48 de saptamani consecutive 64 in total), noul lider fiind, incepand de luni, Naomi Osaka. Campioana la Melbourne, japoneza a urcat in premiera pe cea mai inalta treapta a ierarhiei, avand 7. 030 de puncte. Pe locul al doilea se afla Petra Kvitova 6. 290 puncte), fiind urmata de Simona Halep, cu 5. 582 de puncte.

FOTO Cu cine s-a distrat Simona Halep in noaptea de sambata spre duminica

Simona Halep a revenit in tara saptamana trecuta, dupa ce a fost eliminata in optimile de finala de la Australian Open.

Soc total! ALESUL lui HALEP a venit la Bucuresti: Abia am cunoscut-o (FOTO)

Thierry Van Cleemput 50 de ani), noul antrenor al Simonei Halep 27 de ani), a sosit la Bucuresti, potrivit cancan. ro. Nu am inceput sa lucrez cu Simona. Abia am cunoscut-o in Australia si am stat de vorba.

Ce salariu va avea viitorul antrenor al Simonei Halep

Revenita in tara dupa evolutia de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, Simona Halep pune la punct ultimele detalii ale colaborarii cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )