Libnet.ro
UNICEF

20:30

Pericol in cele mai cunoscute parcuri din Bucuresti. Avertismentul Primariei Capitalei

Antena3 Antena3,
Pericol in cele mai cunoscute parcuri din Bucuresti. Avertismentul Primariei Capitalei

Primaria Capitalei atrage atentia cetatenilor care trec prin parcul Regele Mihai, fost Herastrau) si prin parcul Cismigiu, ca persoane necunoscute au imprastiat pe spatiul verde grauntele otravitoare din capcanele. continuă pe Antena3

Plangere penala dupa ce in mai multe parcuri din Bucuresti au fost imprastiate graunte otravitoare (VIDEO)

Gabriela Firea a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca municipalitatea va depune o plangere penala dupa ce pe spatiile verzi si pe aleile din mai multe parcuri, printre care Cismigiu si.

Solstitiul de vara. Cele mai cunoscute traditii si superstitii

Solstitiul de vara marcheaza inceputul verii astronomice si este momentul in care ziua este cea mai lunga, iar noaptea cea mai scurta. Anul acesta, solstitiul de vara are loc joi, 21 iunie. Miercuri, 21.

Romanul care se pregateste pentru una dintre cele mai rare meserii din Europa. Pana acum a terminat doua facultati

Are 23 de ani, a terminat sef de promotie o facultate in Romania si momentan studiaza la Paris. Acolo se pregateste pentru una dintre cele mai rare meserii din Europa.

Securitate sporita privind traficul de droguri la cele mai mari festivaluri din tara. DIICOT tine la secret dosarele intocmite la Untold si Electric Castle

Bucurestiul si centrele universitare sunt pietele cele mai mari pentru traficul si consumul de droguri, arata raportul DIICOT 2017. Institutiile din Cluj cu atributii in domeniu au declarat, la finalul saptamanii, razboi traficantilor, doua dintre principalele tinte fiind festivalurile Electric Castle si Untold. Cu toate acestea, DIICOT refuza sa faca public numarul de dosare intocmite anul trecut la cele doua festivaluri.

FOTO Arheologii dezgroapa istoria din jurul uneia dintre cele mai vechi biserici din cetatea lui Mircea cel Batran. Ce obiecte de valoare au fost gasite

Aheologii din Targoviste au realizat noi descoperiri de mare valoare, cel putin istorica, la Curtea Domneasca din fosta Cetate de Scaun a Tarii Romanesti. Arheologii au descoperit zec morminte, oseminte si mai multe podoabe. Vechime lor este de sute de ani, spun specialistii si au fost dezgropate de la baza Bisericii Sf. Vineri, unul dintre cele mai vechi edificii religioase cunoscute pana in prezent, in Targoviste.

Rezultate Evaluarea Nationala 2018 Top judete cu cele mai multe medii de 10 la examene

Cele mai multe medii de 10 la Evaluarea Nationala 2018 au fost obtinute de elevii din Bucuresti: 53 de absolventi de clasa a VIII-a din Capitala au luat nota maxima atat la examenul de Limba romana, cat si la examenul de Matematica. in topul judetelor in functie de mediile la Evaluarea Nationala urmeaza pe locul 2 Iasi - cu 32 de medii de 10, si Dolj - cu 23 de elevi care au luat 10 pe linie la Evaluarea Nationala. Vezi in articol cati elevi au media 10 la Evaluarea Nationala 2018 in fiecare judet .

Cele mai ciudate cladiri din lume: casa care danseaza, casa stramba sau casa de piatra

Arhitecti si ingineri din toata lumea au realizat constructii spectaculoase care, in timp, au devenit simboluri pentru locurile in care au fost ridicate.

Topul celor mai ciudate tabuuri din Rusia - cateva au fost imprumutate si de romani

Rusia, una dintre cele mai impresionante natiuni din lume, este bine cunoscuta pentru cultura, muzica, arhitectura, traditia si ritualurile sale. Nu in ultimul rand despre Rusia se cunoaste si opozitia.

Retrospectiva E3 2018: cele mai tari jocuri pe care le-am vazut

E3 2018 a venit si a plecat. Ce a ramas sunt jocurile si portofelele golite ale gamerilor care au lasat bani frumosi la magazinele prezente in cadrul evenimentului. A venit timpul sa tragem linie si sa adunam cele mai interesante jocuri prezentate anul acesta la E3 2018. Evenimentul a fost extrem de popular si mii [].

Cele mai frecvente greseli sexuale comise de femei in dormitor

Experientele voastre din dormitor lasa mult de dorit? Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile in intimitate. Se prefac ca au orgasm. O treime dintre femeile active din punct de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )