Libnet.ro
UNICEF

00:07

Plangere penala dupa ce in mai multe parcuri din Bucuresti au fost imprastiate graunte otravitoare (VIDEO)

B1 B1,
Plangere penala dupa ce in mai multe parcuri din Bucuresti au fost imprastiate graunte otravitoare (VIDEO)

Gabriela Firea a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca municipalitatea va depune o plangere penala dupa ce pe spatiile verzi si pe aleile din mai multe parcuri, printre care Cismigiu si. continuă pe B1

Pericol in cele mai cunoscute parcuri din Bucuresti. Avertismentul Primariei Capitalei

Primaria Capitalei atrage atentia cetatenilor care trec prin parcul Regele Mihai, fost Herastrau) si prin parcul Cismigiu, ca persoane necunoscute au imprastiat pe spatiul verde grauntele otravitoare din capcanele.

Proteste si in mai multe orase din tara impotriva modificarilor la codul de procedura penala

Mii de oameni au iesit pe strazile mai multor orase din tara pentru a isi arata nemultumirea privind modificarile la codul de procedura penal adoptate luni seara in Parlament. La Sibiu, protestul.

Avertizare meteo! Cod galben de vreme instabila in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de vreme instabila, valabile in zone din judetele Cluj, Salaj si Vrancea. Potrivit.

Avertizare meteo! Vreme rea in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, marti, noi avertizari nowcasting Cod galben de vreme rea, valabile in cinci judete din Banat si Transilvania, pe durata urmatoarei ore. Conform Administratiei Nationale de.

Clujenii, din nou in strada. S-au anuntat proteste in mai multe orase din tara

Un nou protest la Cluj a fost anuntat pe Facebook, miercuri, 20 iunie, de la ora 19. Ieri au iesit in strada cateva mii de clujeni. Sunt anuntate proteste in mai multe orase din tara.

Unul dintre cei mai vechi caricaturisti americani a fost concediat dupa mai multe desene critice la adresa lui Donald Trump (FOTO)

Caricaturistul american Rob Rogers a fost concediat de la Pittsburgh Post-Gazette dupa 25 de ani de cand activeaza la reputata publicatie. Acesta afirma ca destituirea merge impotriva esentei libertatii.

Plangere penala pentru caricatura cu Halep: E de o mojicie dezgustatoare

Plangere penala pentru caricatura cu Simona Halep ironizata in publicatia Charlie Hebdo, dupa castigarea trofeului de la Roland Garros. Romanii din diaspora sunt foarte revoltati si au decis sa.

SCUT in jurul SIMONEI HALEP! Romanii au depus PLANGERE PENALA impotriva revistei Charlie Hebdo

Reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) vor sa depuna o plangere penala impotriva publicatiei franceze Charlie Hebdo, care a publicat zilele trecute o caricatura cu Simona.

Romanii din diaspora depun plangere penala impotriva revistei Charlie Hebdo pentru caricatura cu Halep

Reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) vor sa depuna o plangere penala impotriva publicatiei franceze Charlie Hebdo, care a publicat zilele trecute o caricatura cu Simona Halep, se arata intr-un comunicat al organizatiei.

Rezultate Evaluarea Nationala 2018 Top judete cu cele mai multe medii de 10 la examene

Cele mai multe medii de 10 la Evaluarea Nationala 2018 au fost obtinute de elevii din Bucuresti: 53 de absolventi de clasa a VIII-a din Capitala au luat nota maxima atat la examenul de Limba romana, cat si la examenul de Matematica. in topul judetelor in functie de mediile la Evaluarea Nationala urmeaza pe locul 2 Iasi - cu 32 de medii de 10, si Dolj - cu 23 de elevi care au luat 10 pe linie la Evaluarea Nationala. Vezi in articol cati elevi au media 10 la Evaluarea Nationala 2018 in fiecare judet .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )