Libnet.ro
UNICEF

11:30

PERICOL IMINENT pe drumurile din Romania: Un sfert din masini sunt AFECTATE! Ce trebuie sa verifici URGENT

B1 B1,
PERICOL IMINENT pe drumurile din Romania: Un sfert din masini sunt AFECTATE! Ce trebuie sa verifici URGENT

Dezvaluire socanta despre autorurismele care circula pe drumurile romanesti. Potrivit Consiliului Concurentei, un sfert dintre masini nu au RCA valabil, pentru ca proprietarii au uitat sa reinnoiasca. continuă pe B1

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub semnul un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

Klaus Iohannis, despre educatia din Romania: Avem o meteahna numita REFORMITA. Reformele au stat sub deviza un pas inainte si doi inapoi (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre reformita, marea meteahna a sistemului de educatie din Romania, in discursul pe care l-a sustinut, luni, la Alba Iulia, unde a fost prezent la ceremonia de.

O actrita din Romania, cu fata plina de vanatai! Mi-am luat-o!

O actrita din Romania a postat o fotografie cu care si-a ingrozit fanii! Este vorba de Ioana Ginghina, care a pus o poza cu fata plina de vanatai. Asa a aparut actrita intr-o imagine postata pe contul.

Ambasada SUA, mesaj ferm dupa ce Darius Valcov a sugerat ca Forumul Democratic al Germanilor din Romania este o organizatie nazista

Ambasada SUA la Bucuresti la Bucuresti reactioneaza in urma postarii lui Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, care sugereaza ca rezist si Forumul Democratic al Germanilor din Romania.

VESTE UIMITOARE pentru soferi: Potrivit noului COD RUTIER, poti conduce si FARA permis pe drumurile publice din Romania!

Completul de la Curtea Suprema a decis ca o persoana care nu are permis de conducere, dar conduce pe drumurile publice un tractor agricol sau forestier neinmatriculat/ neinregistrat, nu comite o.

Atentie! De vineri, se va aplica o noua lege care ii vizeaza pe toti soferii din Romania

Conform unui act normativ care se va aplica incepand de vineri, fapta se va prescrie in patru luni de la savarsire, in cazul celor care circula cu masinile, pe drumurile publice, fara a avea rovinieta.

Anunt SOC pentru toti posesorii de masini Dacia: Ce se intampla cu cel mai iubit autoturism din Romania (FOTO)

Fabrica Dacia din Pitesti implineste 50 de ani de la prima masina produsa in tara noastra, iIar nostalgicii, dar si cei care au fost proprietarii masinii fabricate in Romania au venit sa vada modelele.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Situatie FARA PRECEDENT in marile orase din Romania. Unde NU mai ai voie sa circuli...

Germanii care detin masini diesel vechi incep sa scape de autoturisme cat mai repede cu putinta inainte de a fi interzise. Din nefericire, multe din aceste autovehicule ajung in Romania, pe pietele de masini.

Lovitura pentru cel mai cunoscut hacker din Romania! Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea de extradarea in SUA a lui Guccifer

Curtea de Apel Alba Iulia a admis, luni, cerera autoritatilor judiciare din SUA de extradare a hackerului aradean Marcel Lazar Lehel, cunoscut drept Guccifer, pentru a executa pedeapsa de patru ani si patru luni de.

Daca Ikea renunta la producatorii de mobila din Romania, avem o mare problema

Interviu cu Iuliu Moldoveanu, presedintele ACRM) * Din primii zece producatori de mobila de la noi, opt lucreaza pentru Ikea si unul pentru Kika * &171;Razboiul &187; dintre fabricile de mobila si micii meseriasi este mai mult un razboi de gherila * Cautarea continua de oameni genereaza conflicte intre companii, pentru ca isi iau unul altuia muncitorii, nefiind forta de munca in piata Reporter: Ce rol are industria mobilei in economia autohtona? Iuliu Moldoveanu: Industria mobilei are in continuare un aport major in ceea ce inseamna echilibrarea balantei comerciale, pentru ca este o industrie care exporta foarte mult.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )