Libnet.ro
UNICEF

01:05

O actrita din Romania, cu fata plina de vanatai! Mi-am luat-o!

Antena3 Antena3,
O actrita din Romania, cu fata plina de vanatai! Mi-am luat-o!

O actrita din Romania a postat o fotografie cu care si-a ingrozit fanii! Este vorba de Ioana Ginghina, care a pus o poza cu fata plina de vanatai. Asa a aparut actrita intr-o imagine postata pe contul. continuă pe Antena3

Ambasada SUA, mesaj ferm dupa ce Darius Valcov a sugerat ca Forumul Democratic al Germanilor din Romania este o organizatie nazista

Ambasada SUA la Bucuresti la Bucuresti reactioneaza in urma postarii lui Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, care sugereaza ca rezist si Forumul Democratic al Germanilor din Romania.

Situatia din Romania, dezbatuta in Parlamentul European

Situatia din Romania, dupa violentele de la protestul din 10 august, ar urma sa fie discutata in Parlamentul European, in sesiune plenara, au declarat europarlamentari romani pentru News. ro.

Evolutia Avon Cosmetics pe piata de cosmetice din Romania in ultimii ani

Avon, lider pe piata cosmeticelor din Romania, cu o cifra de afaceri de peste 560 milioane lei in 2017, a ajuns la un portofoliu de peste 1. 000 de produse, dintre care parfumuri, produse pentru machiaj, ingrijirea corpului, tenului si parului, precum.

DOLIU in SPORT! A MURIT unul dintre cei mai buni PILOTI de raliuri din Romania (FOTO)

Doliu in sportul romanesc. Unul dintre cei mai buni piloti de raliuri a incetat din viata. Este vorba de Valentin Banciu, care a murit la 54 de ani, anunta hunedoaralibera. ro. Banciu, care a fost si.

Masinile diesel, INTERZISE OFICIAL: Situatie FARA PRECEDENT in marile orase din Romania. Unde NU mai ai voie sa circuli...

Germanii care detin masini diesel vechi incep sa scape de autoturisme cat mai repede cu putinta inainte de a fi interzise. Din nefericire, multe din aceste autovehicule ajung in Romania, pe pietele de masini.

Orasul din Romania care ofera transport in comun gratuit pentru cei care citesc o carte in autobuz, troleibuz sau tramvai

Persoanele care citesc o carte in autobuzele, troleibuzele si tramvaiele din Cluj-Napoca, vor beneficia de transport in comun gratuit, actiunea fiind initiata cu ocazia Salonului de Carte Bookfest. Potrivit.

Decizie soc la DACIA: Pleaca din Romania! Ce se intampla cu uzina de la MIOVENI

O schimbare crucialava avea loc la conducerea Dacia. Jerome Olive va asigura functia de director general al Automobile Dacia si director general al Groupe Renault Romania, inlocuindu-l pe Antoine.

Wizz Air renunta la o cursa din Romania. Ce se intampla cu pasagerii afectati

Operatorul low-cost Wizz Air a anuntat ca renunta la o cursa interna, incepand din luna octombrie. Cursa interna Wizz Air de la Bucuresti la Cluj- Napoca va fi intrerupta dupa data de 26.

Un sat din Romania a fost invadat de serpi. Specia poate ajunge la doi metri

Serpii au invadat in ultimele zile localitatea Ciupercenii Vechi din judetul Dolj. Reptilele, din specia cunoscuta popular drept sarpele rau, pot ajunge si la doi metri. Serpii nu sunt veninosi,.

Pesta porcina africana face pagube colaterale: Cel mai mare targ de berbeci din Romania, ANULAT!

Raspandirea rapida a pestei porcine africane da peste cap evenimentele planificate din domeniul agriculturii si al cresterii animalelor. Targurile traditionale si expozitiile de animale, care erau asteptate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2124 seconds )