Libnet.ro
UNICEF

22:45

Pericol major pentru Stefan Banica Jr: Este vorba de multi bani...

B1 B1,
Pericol major pentru Stefan Banica Jr: Este vorba de multi bani...

Firma detinuta de Stefan Banica Jr. , Mabel Concert SRL, prin care isi desfasoara activitatile din domeniul artistic, are datorii uriase la stat. Potrivit reprezentantilor MFP, in 2017, cantaretul. continuă pe B1

imi plac provocarile, dar... Adevarul despre relatia dintre Lavinia Parva si Stefan Banica jr...

Lavinia Parva, sotia lui Stefan Banica Jr. a devenit cunoscuta din postura de cantareata insa recent, a dezvpluit in cadrul unui interviu ce ar putea face daca va fi nevoita sa se.

Ne DESPARTIM... Ce spune Lavinia Parva despre relatia cu Stefan Banica Jr...

Lavinia Parva si Stefan Banica Jr. formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz! Cu toate astea, cei doi au si momente in care se supara unul pe altul si se cearta. insa, dupa cum a declarat La.

Bomba bombelor acum s-a aflat: Stefan Banica jr a urcat cu mireasa direct pe scena...

Stefan Banica jr a fost artistul cel mai asteptat in acest an la evenimentele organizate de Zilele orasului Cisnadie. Peste 3. 000 de oameni au venit in Parcul Magara la spectacolul sustinut de artist.

Vedetele au facut deja parastasul: Din pacate este vorba de indragitul nea Marin, de la Antena 1

Poftiti la Nea Marin este o emisiune in care vedetele au parte de tot felul de provocari, insa, de aceata data cel pus in dificultate a fost chiar nea Marin. Asta pentru ca intr-una dintre.

Tariceanu despre concediul premierului: Nu este vorba de niciun fel de interimat

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca premierul Viorica Dancila nu a desemnat un prim-ministru interimar pentru perioada concediului sau, ci doar a delegat unele atributii, relateaza Agerpres.

Tariceanu, despre concediul premierului: Nu este vorba de niciun fel de interimat

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca premierul Viorica Dancila nu a desemnat un prim-ministru interimar pentru perioada concediului sau, ci doar a delegat unele atributii. Nu am.

Este vorba de CUTIA DE VITEZE de la DACIA: Toti soferii romani sunt direct interesati

Dacia, nevoita sa ia o decizie radicala. Producatorul autohton este obligat, odata cu normele de depoluare valabile din septembrie si intrarea in vigoare a noului sistem de testare WLTP, sa stopeze.

Noi probleme pentru Camelia Bogdan. Judecatoarea este vizata in doua plangeri penale

Noi probleme pentru judecatoarea Camelia Bogdan. Data de doua ori afara din magistratura de CSM pentru ceea ce a faptuit in activitatea sa, judecatoarea este vizata in doua plangeri penale .

Tudorel Toader, dezvaluiri din timpul interviurilor pentru sefie DNA: Cine este procurorul care a tradat-o pe Kovesi (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a oferit miercuri seara informatii privind cele discutate cu candidatii la sefia DNA in cadrul concursului ce s-a finalizat fara ca vreun candidat sa fie ales pentru a o.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )