Libnet.ro
UNICEF

23:45

Toti romanii care folosesc bani cash trebuie sa stie asta. Ce se intampla acum

Playtech Playtech,
Toti romanii care folosesc bani cash trebuie sa stie asta. Ce se intampla acum

Romania se pozitioneaza pe locul 5 in Europa in ceea ce priveste adaptarea la contactless. in ultimii 4 ani, numarul tranzactiilor efectuate cu cardul s-a triplat, conform ultimelor date din domeniul bancar. Adoptarea in crestere a tehnologiei contactless ilustreaza entuziasmul consumatorilor romani pentru noile tehnologii, care le ofera confort. Romanii care folosesc bani cash trebuie . continuă pe Playtech

Pericol pentru romanii care folosesc centrala termica primavara. Cum isi risca viata

Mai este putin si va incepe primavara, iar caldura naturala va reveni in fiecare apartament, astfel ca este un bun moment sa avem grija ce facem cu centralele termice pe toata perioada primaverii si, de ce nu, a verii. Pericol pentru romanii care folosesc centrala termica primavara in perioada de primavara, trecem de la temperaturile .

SE SCHIMBA legea! Modificarea ii va AFECTA pe toti romanii care locuiesc la bloc

Romanii de la bloc trebuie sa stie ca, un proiect de lege a fost depus la Senat si se refera la o modificare legislativa ce reglementeaza modul in care proprietarii vor fi taxati pentru intretinerea.

Avertismentul Lidl pentru toti romanii: risti sa pierzi bani si date in situatia asta

Lidl a lansat un avertisment extrem de serios pentru clientii din Romania. Magazinul este tinta unei campanii inselatoare la finalul careia ai putea ramane fara bani. Nu e prima data.

Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie. Decizia de ultima ora

Romanii care ies la pensie au un motiv in plus de bucurie. Casa Nationala de Pensii Publice a anuntat ca procedurile de intrumentare a dosarelor de pensii se simplifica. Motiv de bucurie pentru romanii care ies la pensie Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) a anuntat ca o parte din corvoada bunicilor s-a incheiat, caci .

Actele de care toti romanii au nevoie pentru schimbarea permisului auto, dupa modificarile legislative din 2020

Acestea sunt actele necesare de care romanii au nevoie atunci cand isi schimba permisul auto. Indiferent daca inlocuiesc permisul pentru ca expira,l-au pierdut sau a fost furat, romanii vor avea nevoie de.

CORONAVIRUS |Romanii care nu respecta izolarea la domiciliu, cercetati penal: Cate dosare au fost deschise pana acum

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, luni, ca au fost deschise 18 dosare penale pe numele persoanelor care nu au respectat masura izolarii la domiciliu. Cei care au ignorat restrictiile impuse de.

Nelu Tataru (Ministerul Sanatatii): Ne gandim sa extindem restrictiile pentru toti cei care vin in Romania dinspre Italia

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, sambata, dupa confirmarea noului coronavirus la un barbat din Bucuresti, care a venit de la Roma, zona necontaminata, si a ajuns pe Aeroportul Otopeni, ca sunt discutii pentru extinderea zonei de restrictie la pasagerii din toata Italia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3112 seconds )