Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pericol pentru toti cei cu cont bancar si card. Sute de mii de clienti sunt afectati

Playtech Playtech,
Pericol pentru toti cei cu cont bancar si card. Sute de mii de clienti sunt afectati

Banca Nationala a Romaniei face un anunt de ultima ora: sute de mii de clienti sunt afectati de caderi ale sistemelor de carduri, internet sau mobile banking. in ultimele sapte luni, au avut loc 12 astfel de incidente majore. Ce spun specialistii BNR, aflati in randurile de mai jos. Sute de mii de clienti, afectati . continuă pe Playtech

Anunt pentru toti cei care au card si cont bancar. ING a anuntat schimbarea fara precedent

ING Bank a venit cu o veste exceptionala in aceste zile. Chiar daca pare surprinzator pentru Romania, putem spune ca 2020 a accelerat lucrurile. Pentru prima data in Romania, volumul.

Toti cei care au card si cont bancar sunt vizati: anunt deosebit de la BNR. Zeci de mii de romani, afectati

Pe cat de usor e sa platesti online, sau cu cardul, pe atat de mare e pericolul, daca nu esti atent. in acest sens, BNR a venit cu cateva statistici interesante. Potrivit datelor de la.

Pensii 2020. Se schimba regulile pentru pensia de limita de varsta. Ce trebuie sa faca toti cei vizati de noua decizie

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale este unul din putinele ministere din Guvernul Orban, sub conducerea Violetei Alexandru, care pare-se ca incearca sa aduca acele schimbari atat de ncesare, mai ales cand vine vorba de pensionarii din Romania. Cat despre birocratie, prin noul demers anuntat de ministru, se doreste o cat mai simpla abordare si simplificare .

Pericol pentru un miliard de utilizatori de telefon cu Android. Ce capcana ascunde smartphone-ul tau

Expertii au descoperit peste 400 de puncte slabe ale ale procesoarelor Snapdragon folosite pentru jumatate din telefoanele cu Android, ceea ce inseamna un numar nu mai mic de un miliard de smartphone-uri. Despre ce este vorba, aflati in randurile de mai jos. Un miliard de telefoane cu Android prezinta vulnerabilitati Analizele efectuate de experti au .

Bacalaureat 2020, sesiunea de toamna. Calendarul complet pentru toti elevii

Sesiunea de toamna a bacalaureatului din acest an scolar a surprins pe toata lumea cu numarul elevilor care s-au inscris sa-si incerce inca o data sansa. Care este calendarul complet pentru elevi? Bacalaureat 2020. Calendar pentru elevii care sunt in sesiunea de toamna Sesiunea de toamna a examenului de bacalaureat 2020 se va desfasura in .

Normele sanitare pentru inceperea scolii. Monica Anisie, mesaj pentru toti parintii

Monica Anisie vine cu un mesaj deosebit de important pentru toti parintii. Care sunt normele sanitare care se vor respecta in scolile din Romania din septembrie? Norme sanitare in scolile din Romania Viata tuturor s-a schimbat dramatic odata cu criza sanitara, iar acum toti elevii si studentii vor lua parte a unui fenomen care nu .

Medicii de familie solicita autoritatilor sa asigure vaccinuri antigripale gratuite pentru toti copiii de varsta scolara

Medicii de familie atrag atentia asupra importantei vaccinarii impotriva gripei, in contextul pandemiei de COVID-19. Prin urmare acestia solicita autoritatilor sa asigure vaccinuri antigripale gratuite pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )