Libnet.ro
UNICEF

18:01

Toti cei care au card si cont bancar sunt vizati: anunt deosebit de la BNR. Zeci de mii de romani, afectati

Playtech Playtech,
Toti cei care au card si cont bancar sunt vizati: anunt deosebit de la BNR. Zeci de mii de romani, afectati

Pe cat de usor e sa platesti online, sau cu cardul, pe atat de mare e pericolul, daca nu esti atent. in acest sens, BNR a venit cu cateva statistici interesante. Potrivit datelor de la. continuă pe Playtech

Anunt pentru toti cei care au card si cont bancar. ING a anuntat schimbarea fara precedent

ING Bank a venit cu o veste exceptionala in aceste zile. Chiar daca pare surprinzator pentru Romania, putem spune ca 2020 a accelerat lucrurile. Pentru prima data in Romania, volumul.

Pericol pentru toti cei cu cont bancar si card. Sute de mii de clienti sunt afectati

Banca Nationala a Romaniei face un anunt de ultima ora: sute de mii de clienti sunt afectati de caderi ale sistemelor de carduri, internet sau mobile banking. in ultimele sapte luni, au avut loc 12 astfel de incidente majore. Ce spun specialistii BNR, aflati in randurile de mai jos. Sute de mii de clienti, afectati .

Dispar banii? Anuntul care priveste toti oamenii care au card si cont bancar

Bancile din intreaga lume sunt cu ochii pe-o tendinta interesanta: monede digitale. Pe termen lung, asta ar duce la disparitia banilor clasici. Oficialii chinezi au anuntat extinderea unui.

Pensii 2020. Se schimba regulile pentru pensia de limita de varsta. Ce trebuie sa faca toti cei vizati de noua decizie

Ministerul Muncii si Protectiei Sociale este unul din putinele ministere din Guvernul Orban, sub conducerea Violetei Alexandru, care pare-se ca incearca sa aduca acele schimbari atat de ncesare, mai ales cand vine vorba de pensionarii din Romania. Cat despre birocratie, prin noul demers anuntat de ministru, se doreste o cat mai simpla abordare si simplificare .

Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi. Toti elevii din Romania sunt vizati

Azi, legea care permite desfasurarea invatamantuui preuniversitar, dar si universitar, in mediul online, a fost promulgata de catre presedintele tarii, Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a promulgat legea chiar astazi Potrivit unui comunicat emis de Administratia Prezidentiala,Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul in legatura cu promulgarea Legii pentru completarea Legii educatiei nationale. Astfel, legea va permite .

Pensii 2020. Scade varsta de pensionare. Mii de romani sunt vizati

Camera Deputatilor a adoptat, ieri, decizional, reducerea varstei standard de pensionare cu 2 ani pentru cei care au locuit cel putin 30 de ani in unele zone afectate de poluarea remanenta sau pe o raza de 8 km in jurul acestora. Pensii 2020. Scade varsta de pensionare pemtru mii de romani sunt vizati Cei care .

Cum se pot schimba locuintele in 2020. Ce trebuie sa stie cei care stau la bloc

Inca de pe 15 august, romanii pot cumpara o locuinta prin programul national Noua Casa. Acesta a fost publicat in Monitorul Oficial, dupa ce Guvernul a adus o serie de modificari. Care sunt conditiile in care poti schimba locuinta in 2020?! Programul Noua Casa 2020. Cum se pot schimba locuintele De pe 15 august, programul .

Dana Budeanu i-a facut praf pe toti: Iohannis a fost singurul. Restul sunt niste cretini

Dana Budeanu a comentat seria de evenimente petrecute in ultimele doua saptamani declansate de moartea interlopului Emi Pian, care a dus la un razboi verbal intre clanuri, pana in acest moment, dar ce a starnit scandal in politia romana. Membrii clanului Duduianu si politistii din Capitala ar apela la legea tacerii, spun tot mai multe .

VIDEO Sharon Stone, mesaj pentru cei care nu poarta masca dupa ce sora ei mai mica a fost diagnosticata cu Covid-19

Sora lui Sharon Stone, Kelly, se lupta pentru viata ei dupa ce a contractat noul coronavirus, ceea ce e a determinat-o pe actrita americana devenita celebra datorita filmului Basic Instinct sa publice un mesaj prin care si-a exprimat revolta fata de cei care nu poarta masca, relateaza luni contactmusic. com.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )