Libnet.ro
UNICEF

01:05

Perle de jurnalisti: Realitatea TV si B1 TV, cele mai multe greseli de limba romana, in luna martie

Adevărul Adevărul,
Perle de jurnalisti: Realitatea TV si B1 TV, cele mai multe greseli de limba romana, in luna martie

Posturile de televiziune Realitatea TV si B1 TV au inregistrat cele mai multe greseli de limba romana in luna martie - 22, respectiv, 18 -, potrivit raportului de monitorizare efectuat de Institutul de Lingvistica Iorgu Iordan - Al. Rosetti. continuă pe Adevărul

Romania, pe locul sase in topul statelor cu cele mai multe plangeri la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului

Romania ocupa locul al saselea intr-un top al statelor cu cele mai multe plangeri la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO). Astfel, in 2015, numarul de plangeri individuale indreptate impotriva Romaniei si aflate pe rolul CEDO in diverse etape judiciare s-a ridicat la 3. 350, dintr-un total de 66. 450, potrivit raportului pe 2015 privind starea justitiei publicat miercuri de Consiliul Superior al Magistraturii CSM).

Cele mai frecvente greseli pe care le facem in educatia copiilor: sfaturile psihologilor

Nu exista parinte perfect care sa nu faca greseli atunci cand vine vorba de edicatia celui mic. Psihologii spun insa ca sunt anumite lucruri pe care trebuie obligatoriu sa le evitam daca vrem sa avem un copil echilibrat si independent.

Carmen Voicu, Consiergo: Anul acesta am avut cele mai multe solicitari de bone, menajere si soferi de cand am inceput activitatea

Dupa ce a lucrat in cadrul unor mari agentii de publicitate si ulterior pentru SABMiller, Carmen Voicu a decis sa deschida propria agentie de consultanta si marketing. Apoi, in anii de dupa criza financiara s-a gandit la cum pot companiile sa isi.

Una dintre cele mai importante firme de IT din lume a inaugurat un al treilea sediu in Romania, la Targu Mures

Stefanini Romania, subsidiara locala a companiei braziliene Stefanini unul dintre principalii jucatori globali in externalizarea de servicii IT, a inaugurat un centru de suport la Targu Mures, acesta fiind al treilea deschis in Romania, dupa cele din Bucuresti si Sibiu. Stefanini furnizeaza servicii catre companii multinationale care au nevoie de suport tehnic in mai multe limbi straine.

Pofta de dulce, dusmanul tacut din alimentatia zilnica. Cele mai sanatoase trei fructe care incetinesc imbatranirea

Desi am fi tentati sa credem ca toate fructele sunt sanatoase, spcialistii ne avertizeaza ca multe dintre ele au un continut ridicat de zahar. Este foarte important sa le alegem pentru alimentatia zilnica pe cele mai putin periculoase. Iata trei dintre fructele cu foarte putin zahar care nu ar trebui sa lipseasca din meniul zilnic.

Detinutii, la incondeiat oua. Mai multe persoane private de libertate au realizat diverse decoratiuni cu specific pascal impreuna cu elevii

Mai multe persoane condamnate, aflate in custodia Penitenciarului Galati, au participat miercuri, 20 aprilie 2016, la un eveniment artistico-plastic organizat de catreAsociatia Tinerii si Viitorul in incinta Scolii Gimnaziale nr. 26 din Galati.

Avertizare meteo: Cod galben de vant puternic in mai multe judete, in urmatoarele ore

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis miercuri seara mai multe atentionari cod galben de vant puternic, valabile in urmatoarele ore. Potrivit meteorologilor, pana la ora 1.

O noua speranta pentru familia Bodnariu. Mai multe dosare vor fi reevaluate de angajatii protectiei copilului din Norvegia

Mai multe dosare vor fi reevaluate de angajatii protectiei copilului din Norvegia, cel mai probabil si cel al familiei Bodnariu. Anuntul a fost facut de ministrul norvegian care are in subordine Protectia.

Avertizari meteo de vreme rea. Capitala si mai multe judete din tara se afla sub Cod galben de furtuni

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de Cod galben de furtuni valabil pentru Bucuresti si pentru 16 judete din tara. De asemenea, specialistii au emis si mai multe avertizari nowcasting de Cod galben de vant.

SONDAJ Patriotism alimentar. Romanii cer cat mai multe alimente autohtone

Romanii vor ca pe rafturile supermarketurilor sa se afle cat mai multe alimente produse in tara noastra, insa nu sunt de acord ca marile lanturi comerciale sa fie inchise la sfarsitul saptamanii, cand majoritatea conationalilor nostri isi fac cumparaturile.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )