Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Voicu, Consiergo: Anul acesta am avut cele mai multe solicitari de bone, menajere si soferi de cand am inceput activitatea

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Carmen Voicu, Consiergo: Anul acesta am avut cele mai multe solicitari de bone, menajere si soferi de cand am inceput activitatea

Dupa ce a lucrat in cadrul unor mari agentii de publicitate si ulterior pentru SABMiller, Carmen Voicu a decis sa deschida propria agentie de consultanta si marketing. Apoi, in anii de dupa criza financiara s-a gandit la cum pot companiile sa isi. continuă pe Wall-Street Ro

Nu mai participam la Eurovision anul acesta?

Romania este in pericolul de a nu mai participa la Eurovision anul acesta, desi s-a organizat Selectia Nationala si a fost ales si reprezentantul, Ovidiu Anton. Iata ce s-a intamplat.

Rarea Florea, Vector Watch: Urmeaza o extindere agresiva in regiune. Polonia este piata care ne va provoca anul acesta

Ceasul intelligent Vector Watch se va extinde puternic anul acesta la nivel regional, Ungaria fiind tara adaugata cel mai recent pe lista celor in care este deja disponibil, a declarat Rares Florea, director comercial pe zona Europa Centrala si de Est.

Noul ministru al Muncii, Dragos Pislaru, promite ca indemnizatiile mamelor se vor majora anul acesta, dar nu stie daca de la 1 iulie

Noul ministru al Muncii, Dragos Pislaru, a declarat ca indemnizatiile pentru mame se vor majora anul acesta, dar nu se stie deocamdata daca de la 1 iulie pentru ca este de vazut daca rectificarea bugetara din iunie va permite.

Cele mai spectaculoase case cu vedere la ocean

Cele mai spectaculoase case cu vedere la ocean sunt cele care atrag cei mai multi turisti an de an. Construite in diverse stiluri arthitecturale, dar cu un element comun: peisaju incredibil, aceste case se inchiriaza cu zeci de mii de euro pe luna.

Cele mai populare puncte turistice europene vizate de teroristi: ce grad de risc au destinatiile preferate si de romani FOTO

Ministerul Afacerilor Externe din Marea Britanie FCO) a facut o lista cu cele mai populare destinatii turistice din Europa vizate de teroristi, notand, totodata, si nivelul de risc la care este supus fiecare stat.

Romania, pe locul sase in topul statelor cu cele mai multe plangeri la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului

Romania ocupa locul al saselea intr-un top al statelor cu cele mai multe plangeri la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO). Astfel, in 2015, numarul de plangeri individuale indreptate impotriva Romaniei si aflate pe rolul CEDO in diverse etape judiciare s-a ridicat la 3. 350, dintr-un total de 66. 450, potrivit raportului pe 2015 privind starea justitiei publicat miercuri de Consiliul Superior al Magistraturii CSM).

Cele mai jenante intamplari petrecute in timpul sexului: si barbatii plang cateodata

Corpul nostru alege, uneori, sa ne tradeze in cele mai nepotrivite momente, printre acestea regasindu-se clipele de pasiune din dormitor. De la flatulente, la lacrimi varsate in timpul sexului, lista scenariilor rusinoase este una lunga.

Morgan Stanley a facut cele mai mari disponibilizari din ultimii trei ani

Morgan Stanley, una dintre cele mai importante institutii financiare din SUA, incepe sa simta presiunea masurilor de reducere de costuri, informeaza Bloomberg.

Pofta de dulce, dusmanul tacut din alimentatia zilnica. Cele mai sanatoase trei fructe care incetinesc imbatranirea

Desi am fi tentati sa credem ca toate fructele sunt sanatoase, spcialistii ne avertizeaza ca multe dintre ele au un continut ridicat de zahar. Este foarte important sa le alegem pentru alimentatia zilnica pe cele mai putin periculoase. Iata trei dintre fructele cu foarte putin zahar care nu ar trebui sa lipseasca din meniul zilnic.

Cele mai mari sase ajutoare de stat au fost acordate, exclusiv, companiilor straine

Cele mai mari sase ajutoare de stat peste 100 milioane de lei/proiect) au fost directionate catre o singura industrie industria constructoare de masini), beneficiarii fiind exclusiv companii cu capital privat strain, potrivit unei analize a Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania AOAR), privind ajutorele de stat din perioada 2007-2015.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )