Libnet.ro
UNICEF

22:00

Persoanele care vin in Romania din Spania nu vor mai sta in carantina

România Liberă România Liberă,
Persoanele care vin in Romania din Spania nu vor mai sta in carantina

Persoanele care sosesc in Romania din Spania nu vor mai fi nevoite sa intre in carantina pentru 14 z. continuă pe România Liberă

CNSU: Persoanele care se intorc din Spania nu vor fi carantinate

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat in sedinta de astazi Hotararea numarul 39 prin care s-a decis eliminarea Regatului Spaniei de pe lista tarilor pentru care se instituie masura carantinei pentru persoanele care sosesc in Romania, anunta un comunicat de presa CNSU.

Lovitura dura pentru romani. A fost actualizata lista statelor din zona galbena. incepand de maine, persoanele care vin din aceste tari vor sta in carantina 14 zile

In urma actualizarii listei tarilor cu risc epidemiologic ridicat, mii de romani vor fi afectati de decizia privind ultima tara adaugata pe lista acestor state din zona galbena. Institutul National de Sanatate Publica a anuntat ca lista este valabila incepand din 11 august si cuprinde 41 de tari in cazul carora se aplica masura carantinarii .

INSP a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat. Persoanele care vin din Spania vor sta in carantina 14 zile

Institutul National de Sanatate Publica INSP) a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat, iar persoanele care vor veni din Spania in Romania vor intra in carantina la domiciliu pentru 14 zile.

Romanii care vin din Spania nu vor mai fi obligati sa stea in carantina

Autoritatile au decis eliminarea Regatului Spaniei de pe lista tarilor pentru care se instituie masura carantinei persoanelor care se intorc in Romania.

OFICIAL. Romanii care vin din aceasta tara nu mai intra in carantina. A fost eliminata de pe lista statelor cu risc

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a anuntat luni seara ca a decis eliminarea Regatului Spaniei de pe lista tarilor pentru care se instituie masura carantinei pentru persoanele care sosesc in Romania.

Romania, din ce in ce mai dependenta de Rusia. Europa nu mai are nevoie, dar noi luam si mai mult

Consumul de gaz din UE in trimestrul al treilea al anului 2019 a fost in continuare in comparatie fata de anul trecut, crescand cu aproape 7%, cu toate acestea, aceasta crestere a fost mai mica decat in trimestrul precedent cu 13%. in cifre absolute, consumul trimestrial de gaz in T3 2019 a fost de aproximativ .

Atentie, soferi. Cum ti se poate lua permisul in Romania. Din ce motiv stupid sta un sofer o luna fara masina

Cum s-a trezit un roman cu dosar penal dupa ce si-a clatit gura cu apa de gura Listerine. Desi alcoolemia acestuia a fost 0% in sange, tanarul asteapta de 5 saptamani sa-si recapete permisul. Din ce motiv stupid ti se poate lua permisul de conducere in Romania intamplare mai putin obisnuita a unui tanar oradean .

BizNews: Explozia din Beirut - cea mai grava amenintare la economia banului

Cu probleme deja existente, economia Libanului risca acum sa intre in colaps, dupa explozia din port. Cel mai grav este ca tara a ramas fara resurse de cereale, iar situatia este extrem de ingrijoratoare pentru ca stocul actual mai ajunge pentru mai putin de o luna, in conditiile in care oricum jumatate din populatie traieste sub pragul saraciei.

Fara carantina pentru persoanele venite din Spania. Ce arata hotararea aprobata luni de CNSU (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat, in sedinta de luni, Hotararea nr. 39 din 10 august 2020, prin care s-a decis eliminarea Spaniei de pe lista tarilor pentru care se instituite.

Tataru, despre cauzele infectarilor: Daca ne gandim la Arges, Prahova si Dambovita acolo este vorba in primul rand de transportul navetistilor, apoi vine turismul. in celelalte zone pe primul loc vin infectarile din turism

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, afirma ca rata de infectare cu coronavirus este mai ridicata in judetele cu multi navetisti, o alta cauza fiind turismul. El spune ca spera ca saptamana viitoare sa asistam la o stabilizare si sa ne indreptam spre un parcurs descendent, a spus ministrul elu Tataru la Iasi, intr-o conferinta de presa, potrivit news. ro. Nelu Tataru a mai adaugat ca rata de infectare cea mai mare se inregistreaza in Arges, Prahova, Dambovita, Galati, Brasov si Bucuresti, insa cauzele privind numarul mare de imbolnaviri sunt diferite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )