Libnet.ro
UNICEF

09:30

Pesta porcina si 10 august, problemele liderilor PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pesta porcina si 10 august, problemele liderilor PSD

Extinderea epidemiei de pesta porcina africana nu a trecut neobservata de institutiile cu atributii de verificare si de control a modului in care au actionat autoritatile statului pentru prevenirea si combaterea raspandirii acestei boli, in urma careia au fost inchise 11 ferme si au fost sacrificati peste 140. 000 de porci. continuă pe Ziarul Bursa

Senatul incepe audierile pe tema violentelor de la protestul din 10 august

Comisia de aparare din Camera Senatului va incepe astazi audierile pe marginea modului abuziv in care au intervenit jandarmi pe perioada protestului din 10 august. Subiectul protestului.

Carmen Dan va pune la dispozitia Comisiei de Aparare raportul clasificat privind violentele din 10 august

Ministerul de Interne, Carmen Dan, a anuntat, luni, ca va fi pus la dispozitia Comisiei de Aparare din Parlament raportul clasificat privind violentele din 10 august si a mentionat ca va participa la sedinta comisiei care va avea loc marti.

Camera Deputatilor a respins nfiintarea unor comisii de ancheta privind pesta porcina si interventia autoritatilor din 10 august

Plenul Camerei Deputatilor a respins miercuri infiintarea comisiei de ancheta privind modul in care autoritatile statului roman au pus in aplicare prevederile Programului national de supraveghere, prevenire si control al pestei porcine africane, precum si cea privind reprimarea protestului pasnic antiguvernamental desfasurat in Bucuresti, Piata Victoriei, in data de 10 august 2018.

Cazuri noi de pesta porcina africana in raioanele Stefan Voda si Cahul

In localitatile Crocmaz si Olanesti din raionul Stefan Voda si in satul Giurgiulesti, raionul Cahul, au fost inregistrate cazuri noi de pesta porcina africana. Agentia Nationala pentru Siguranta Alimentelor mentioneaza ca pesta a fost confirmata de Centrul Republican de Diagnostica Veterinara prin incercarile de laborator din data de 27 si 28 august la porci domestici.

PMP a pregatit motiunea de cenzura. Eugen Tomac: Tara este sufocata de APOCALIPSA pestei porcine, guvernul CHEFUIESTE, iar pe 10 august am avut MINERIADA lui Dragnea

Razboi total in Parlament, dupa ultimele scandaluri in care a fost implicat Guvernul: pesta porcina si reprimarea brutala de catre Jandarmerie a mitingului din 10 august din Piata Victoriei. Liderul PMP, Eugen.

Pesta porcina se extinde in afara Europei. Sunt zeci de mii de porci sacrificati

China a sacrificat peste 38. 000 de porci, intr-o incercare de a combate pesta porcina africana, venita din Europa. Potrivit stirileprotv. ro, care citeaza un anunt al ministrului Agriculturii, pesta porcina.

ANSVSA: Aproximativ 160.000 de porci afectati de pesta porcina africana, eliminati. in Romania exista 826 de focare

Pesta porcina afecteaza 11 judete din tara, unde in total exista 826 de focare, potrivit datelor actualizate publicate joi de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Nou focar de pesta porcina in Buzau. Au fost gasiti morti patru porci dintr-o ferma

Pesta porcina se extinde si in zona de campie a judetului Buzau. Patru porci dintr-o microferma de la Puiesti au murit, doi azi-noapte si doi astazi. Medicul veterinar a fost sesizat de proprietar, iar apoi la fata locului s-a deplasat echipa de interventie rapida de la DSVSA Buzau.

Pesta porcina africana provoaca intalnirea de urgenta a ONU

Organizatia Natiunilor Unite ONU) avertizeaza ca o serie de focare de pesta porcina africana, care au determinat oficialii chinezi sa sacrifice zeci de mii de porci in aceasta vara, s-ar putea raspandi in tarile vecine din Asia, scrie Financial Times.

PANDEMIE? Pesta porcina loveste CHINA! Cel mai mare producator al lumii, MASURI DRASTICE de limitare a epidemiei

Peste 38. 000 de porci au fost sacrificati in China, au anuntat duminica autoritatile de la Beijing, care incearca din rasputeri sa limiteze efectele epidemiei de pesta porcina africana care a lovit aceasta.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )