Libnet.ro
UNICEF

18:30

Pesta porcina continua sa se EXTINDA! Primul focar din sabaticie a fost CONFIRMAT. Ce masuri au luat autoritatile

B1 B1,
Pesta porcina continua sa se EXTINDA! Primul focar din sabaticie a fost CONFIRMAT. Ce masuri au luat autoritatile

Autoritatile au anuntat ca au descoperit primul focar de pesta porcina africana in mediul salbatic din judetul Buzau. Mai exact, autoritatile sanitar-veterinare de pe raza localitatii Beceni au gasit. continuă pe B1

Primul caz de pesta porcina in mediul salbatic din judetul Buzau. Vanatorii vor impusca animalele din zona infectata

A fost confirmat in judetul Buzau primul focar de pesta porcina africana la mistreti. Conform buletinului de analiza emis de IDSA Bucuresti, este vorba despre un animal gasit mort in zona satului Margariti, comuna Beceni, pe fondul de vanatoare 41 al AJVPS, la aproximativ 800 de metri de focarul confirmat la porci domestici.

Pesta porcina a ajuns si in judetul Olt! Cine este vinovat pentru raspandirea virusului

In localitatea Rusanesti, judetul Olt, a aparut primul focar de pesta porcina. Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) Olt a demarat o ancheta epidemiologica pentru a descope.

ANSVSA: 125 focare de pesta porcina, inregistrate in judetul Ialomita. Autoritatile au platit despagubiri in valoare de 6,5 milioane de lei

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 289 de localitati din 17 judete, cu un numar de 1. 108 focare dintre care 16 in exploatatii comerciale) si 234 de cazuri la mistreti. in total au fost eliminati 361. 132 de porci afectati de boala. in judetul Ialomita au fost anregistrate 125 de focare in gospodarii si 33 de cazuri la mistreti.

Pesta porcina africana se extinde in judetul Giurgiu. Noi focare confirmate

DSVSA Giurgiu a prezentat situatia actualizata a focarelor de pesta porcina africana. in acelasi timp, au sosit si primele despagubiri pentru cei carora le-au fost omorati porcii.

ANSVSA: Pesta porcina, pagube de peste 205 milioane lei

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 289 de localitati din 17 judete, cu un numar de 1. 108 focare dintre care 16 in exploatatii comerciale) si 234 de cazuri la mistreti, arata ultima actualizare a Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare remisa astazi.

ANSVSA: Pesta porcina in 289 de localitati. Calarasiul, in topul judetelor cu cele mai multe focare

Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 289 de localitati din 17 judete, cu un numar de 1. 108 focare dintre care 16 in exploatatii comerciale) si 234 de cazuri la mistreti, a anuntat Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara.

Orban ii cere premierului sa faca demersurile necesare pentru includerea in bugetul Comisiei Europene a fondurilor pentru pesta porcina

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a adresat, luni, o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila in care ii solicita sa faca de urgenta toate demersurile necesare pentru ca in noua propunere de buget a Comisiei sa fie incluse fonduri suficiente pentru sprijinirea fermierilor afectati de pesta porcina africana.

Alte doua focare de pesta porcina africana confirmate oficial. Ministrul Petre Daea, in sedinta cu veterinarii olteni

DSVSA a transmis confirmarea pentru alte doua focare de pesta porcina in Olt, in total fiind trei gospodarii in care s-au dispus masuri speciale.

Panica intr-o comuna din Apuseni din cauza unei suspiciuni de pesta porcina. Oamenii au inceput sa isi taie porcii din gospodarii

Comuna Ciuruleasa din Muntii Apuseni a fost cuprinsa de panica, vineri, 23 noiembrie, dupa ce un zvon privind aparitia pestei porcine s-a raspandit rapid printre locuitori.

Retailerul de fashion Koton deschide primul magazin din Oltenia, in Mercur Center Craiova

Retailerul turc de fashion Koton a deschis astazi primul sau magazin pop-up store din Oltenia, in Mercur Center Craiova. Magazinul este situat la etajul 4 al centrului comercial, unde ocupa o suprafata de peste 600 mp si comercializeaza haine si.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )