Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pesta porcina, descoperita in orasul Braila

B1 B1,
Pesta porcina, descoperita in orasul Braila

Un focar de pesta porcina a fost confirmat intr-o gospodarie din municipiul Braila, potrivit informatiilor furnizate marti de Directia Sanitar Veterinara Braila. Proprietarul porcilor a observat ca. continuă pe B1

Pesta porcina africana a ajuns la Braila

Pesta porcina africana a intrat in municipiul Braila. A fost depistata in municipiu, mai exact intr-o curte situata pe Sos. Ramnicu Sarat, vizavi de Oborul Brailei, unde proprietarul crestea cinci porci. La.

Focar de pesta porcina africana descoperit in orasul Braila: Mai multe animale au fost eutanasiate

Virusul pestei porcine africane a fost depistat si in orasul Braila, la un proprietar care crestea cinci porci, informeaza obiectivbr. ro. Acesta a anuntat autoritatile la sfarsitul saptamanii.

Un nou focar de pesta porcina africana: Mai multe animale au fost eutanasiate

Virusul pestei porcine africane a fost depistat si in orasul Braila, la un proprietar care crestea cinci porci, informeaza obiectivbr. ro. Acesta a anuntat autoritatile la sfarsitul saptamanii.

Pesta porcina a ajuns orasul Braila, dar nu vor fi eutanasiati toti porcii din oras

Pesta porcina africana a ajuns in municipiul Braila, un astfel de focar fiind confirmat intr-o gospodarie situata pe Soseaua Ramnicu Sarat, potrivit informatiilor furnizate marti de Directia Sanitar Veterinara Braila, citate de Agerpres.

Un nou focar de pesta porcina africana

Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA) a identificat un nou focar de pesta porcina africana PPA) intr-o exploatatie comerciala din comuna Vacareni, asa incat numarul.

Pesta porcina africana se EXTINDE. A ajuns si in judetul Ilfov

In judetul Ilfov a fost inregistrat un prim caz de pesta porcina africana, la o stanalanga care s-a aflat un cotet cu 15 porci. Focarul se afla la granita dintre Tunari si comuna Stefanestii de.

Reguli stricte pentru vanatorii buzoieni, dupa aparitia unor focare de pesta porcina africana in jurul Buzaului

Porcii mistreti de pe fondurile de vanatoare vor fi inventariati, iar efectivele vor fi transmise Directiei Sanitar-Veterinare. Asta au decis membrii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta in cadrul Planului de masuri pentru prevenirea aparitiei unor focare de pesta porcina africana pe teritoriul judetului Buzau.

Cum a virusat pesta porcina coalitia PSD-ALDE

Nicolae Hodisan, seful Directiei Agricole Bihor si membru al ALDE, il acuza pe ministrul Agriculturii, Petre Daea PSD), ca il hartuieste, prin intermediul Corpului de control, pentru faptul ca a facut public un ordin al ministrului care cerea neutralizarea unor culturi, daca au fost calcate de porci mistreti bolnavi de pesta porcina.

Alerta in judetul Constanta! Au fost declarate 53 de focare de pesta porcina africana

Laboratorul National de Referinta din cadrul Institutului de Diagnostic si Sanatate Animala IDSA) a confirmat pe raza judetului Constanta, pana la data de 19 august, 53 de focare de pesta porcina africana.

Porcii din alte opt localitati constantene vor fi sacrificati dupa confirmarea mai multor cazuri de pesta porcina

Porcii din alte opt localitati din judetul Constanta vor fi sacrificati dupa confirmarea unor cazuri de pesta porcina africana.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )