Libnet.ro
UNICEF

08:00

Adevarul despre pesta porcina. Date naucitoare de la Uniunea Europeana despre ce se intampla in Romania

Antena3 Antena3,
Adevarul despre pesta porcina. Date naucitoare de la Uniunea Europeana despre ce se intampla in Romania

Radu Tudor a prezentat, marti, la Punctul de intalnire, harta cu judetele afectate de pesta porcina. Cele mai multe judete in care boala lovit se afla in estul si sud-estul Romaniei, insa si in. continuă pe Antena3

Fermier, despre pesta porcina: E un masacru de nedescris! Cineva a fost delasator sau hot si platesc altii...

Marturie cutremuratoare a unui fermier dintr-o localitate aflata la numai 25 de kilometri distanta fata de un nou focar de pesta porcina africana. Sorin Tiberiu Hategan a sustinut ca totul este un masacru de.

Specialist, despre pesta porcina: Oamenii tot plimba porcii ca pe animale de companie de colo-colo. Ne rugam zi si noapte sa nu avanseze epidemia

Autoritatile din Ialomita spun ca nu mai stiu ce sa faca pentru a tine situatia sub control si pentru a-i convinge pe oameni sa respecte masurile impuse.

Inventivitatea infractorilor: veterinari falsi, in halate albe, au luat porcii oamenilor din zone in care nu a ajuns inca pesta porcina

Pesta porcina le-a dat idei escrocilor. in Dambovita s-au inregistrat cazuri de oameni imbracati in alb si cu masti la gura, care au venit sa le ia porcii localnicilor pentru o presupusa efectuare a unor teste medico-veterinare, fiindca ar fi aparut in sat temutul virus al pestei porcine.

Daea admite ca e invins de pesta porcina africana. Fermierii cer solutii extreme: toti porcii din gospodarii sa fie dusi in fermele conduse de profesionisti

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus marti ca in Romania nu exista specialisti in pesta porcina africana, acesta fiind motivul pentru care au existat focare care au fost inchise si au izbucnit din nou. Fermierii cred ca virusul nu mai poate oprit decat printr-o masura extrema.

Suspiciune de pesta porcina africana in satul Vames. judetul Galati. Probele au fost trimise la Bucuresti

Daca se va confirma, acesta ar fi al patrulea caz de pesta porcina africana din judetul Galati. Primele trei au fost descoperite in urma cu cateva saptamani in localitatea Suceveni doua in sat si unul la o stana), unde au fost ucisi preventiv circa 200 de porci.

Tensiuni intre Italia si Uniunea Europeana pe tema migrantilor

Guvernul populist al Italiei a declarat, vineri, ca va taia din fondurile destinate Uniunii Europene, daca alte state nu vor primi din imigrantii de pe un vas blocat intr-un port italian, atragand o mustrare din partea Bruxellesului pentru ca face amenintari inacceptabile.

Petre Daea: in Romania, nu exista niciun specialist in pesta porcina africana! Pana acum au fost sacrificati peste 120.000 de porci

Dezvaluire socanta a ministrului Agriculturii! Pe cand focarul de pesta porcina se intinde in aproape toata tara, Petre Daea a spus, marti, ca la noi in tara nu exista specialisti care sa trateze o.

Metoda prin care autoritatile romane cred ca scapa de pesta porcina: Covorul magic care te fereste de virus (FOTO)

In plina criza de pesta porcina care a dus la sacrificate a sute de mii de porci si ruinarea zootehniei romane, autoritatile tot nu par sa ia in serios situatia si sa ia masuri care sa impiedice.

Pesta porcina africana nu mai poate fi oprita decat printr-o masura extrema, afirma unul dintre marii crescatori de porci din Romania

Pesta porcina africana nu poate fi oprita decat daca statul ia toti porcii din micile gospodarii si ii duce in ferme conduse de profesionisti. Este opinia unui mare crescator de porci din judetul Braila.

Comisie solicitata la cea mai mare ferma de porci din Romania, unde a fost confirmata pesta porcina africana

Patronul SC TEBU Consult Braila, cea mai mare ferma de porci din Romania, a doua ca marime din Europa, unde sambata a fost confirmata existenta virusului de pesta porcina africana, a cerut intrunirea unei co.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )