Libnet.ro
UNICEF

08:15

Petre Daea: in Romania, nu exista niciun specialist in pesta porcina africana! Pana acum au fost sacrificati peste 120.000 de porci

B1 B1,
Petre Daea: in Romania, nu exista niciun specialist in pesta porcina africana! Pana acum au fost sacrificati peste 120.000 de porci

Dezvaluire socanta a ministrului Agriculturii! Pe cand focarul de pesta porcina se intinde in aproape toata tara, Petre Daea a spus, marti, ca la noi in tara nu exista specialisti care sa trateze o. continuă pe B1

Cea mai noua escrocherie din Romania. Cum este folosita pesta porcina de indivizi cu multa imaginatie

Escrocii profita de haosul produs de peste porcina. Veterinari falsi, imbracati cu halate albe, merg in satele unde nu au fost semnalate cazuri de pesta si confisca porcii din curtile oamenilor sub.

Petre Daea: Romania s-a fortificat din punct de vedere agricol si se va fortifica in continuare

Productia de grau din acest an este mai mare cu 200. 000 de tone fata de anul trecut, depasind 10 milioane de tone, desi a fost un an greu, in care Romania a fost ravasita de o serie intreaga de fenomene.

Daea admite ca e invins de pesta porcina africana. Fermierii cer solutii extreme: toti porcii din gospodarii sa fie dusi in fermele conduse de profesionisti

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a spus marti ca in Romania nu exista specialisti in pesta porcina africana, acesta fiind motivul pentru care au existat focare care au fost inchise si au izbucnit din nou. Fermierii cred ca virusul nu mai poate oprit decat printr-o masura extrema.

Comisie solicitata la cea mai mare ferma de porci din Romania, unde a fost confirmata pesta porcina africana

Patronul SC TEBU Consult Braila, cea mai mare ferma de porci din Romania, a doua ca marime din Europa, unde sambata a fost confirmata existenta virusului de pesta porcina africana, a cerut intrunirea unei co.

Petre Daea promite despagubiri pentru fermierii afectati de pesta porcina, dar abia dupa rectificarea bugetara (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, sustine ca toti fermierii din Romania care au avut de suferit in urma virusului peste porcine care a dus la sacrificarea a sute de mii de porci in tara vor primi despagubiri.

Focar de pesta porcina! Daea: Sunt 1.600 de dosare depuse momentan. Valoarea despagubirilor totale se ridica la peste 5 MILIOANE DE LEI

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, marti, ca este optimist in privinta starpirii focarului de gripa porcina din tara noastra. Situatia nu arata deloc bine insa in acest moment. Seful.

Daea despre despagubirile pentru pesta porcina: Asteptam rectificarea bugetara, bani vin si de la UE

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a anuntat marti ca sunt intocmite 1. 603 dosare de despagubire pentru pesta porcina africana, iar banii vor fi alocati in urma rectificarii bugetare, existand si fonduri europene pentru aceste despagubiri, relateaza Mediafax.

Petre Daea SOCHEAZA din nou! IRONIA raspunsului la intrebarea despre DEMISIE

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, i-a ironizat, marti, pe jurnalistii care l-au intrebat daca intentioneaza sa demisioneze din cauza focarului de pesta porcina. Dumneavoastra vreti sa intrati cu.

Adevarul despre pesta porcina. Date naucitoare de la Uniunea Europeana despre ce se intampla in Romania

Radu Tudor a prezentat, marti, la Punctul de intalnire, harta cu judetele afectate de pesta porcina. Cele mai multe judete in care boala lovit se afla in estul si sud-estul Romaniei, insa si in.

Pesta porcina africana nu mai poate fi oprita decat printr-o masura extrema, afirma unul dintre marii crescatori de porci din Romania

Pesta porcina africana nu poate fi oprita decat daca statul ia toti porcii din micile gospodarii si ii duce in ferme conduse de profesionisti. Este opinia unui mare crescator de porci din judetul Braila.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )