Libnet.ro
UNICEF

12:00

Peste 1,64 milioane de cetateni au votat la alegerile prezidentiale din Republica Moldova

B1 B1,
Peste 1,64 milioane de cetateni au votat la alegerile prezidentiale din Republica Moldova

UPDATE, 15 noiembrie, ora 22. 40 Peste 1,64 de milioane de cetateni au votat in turul II al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, potrivit datelor comunicate de catre Comisia Electorala Centrala de. continuă pe B1

Papa Francisc l-a felicitat pe Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale din SUA

Papa Francisc este unul dintre liderii mondiali care l-au felicitat deja pe Joe Biden pentru victoria in alegerile prezidentiale din SUA. Mesajul transmis de Papa Francisc pentru Joe.

Toate buletinele de vot de la alegerile prezidentiale americane vor fi renumarate manual in statul Georgia

Georgia, unul dintre statele americane in care cursa prezidentiala a fost extrem de stransa, va efectua o renumarare manuala a tuturor voturilor de la alegerile din 3 noiembrie. Diferenta cu care candidatul democrat, Joe Biden, a castigat alegerile in acest stat a fost de sub 0,5%, 14. 111 de voturi. Anuntul a fost facut de Brad Raffensperger, secretarul de stat al Georgiei, relateaza Reuters.

INTRE 2021-2023: Guvernul vrea sa acorde un ajutor de stat de peste 68 de milioane de lei Aeroportului International Mihail Kogalniceanu

Guvernul propune alocarea unei subventii de la ajutorul de stat de peste 68 de milioane de lei acordat Aeroportului International Mihail Kogalniceanu - Constanta pentru acoperirea cheltuielilor de exploatare si a celor de investitii, intre 2021-2023. potrivit unui Memorandum emis astazi.

Bolt investeste peste 100 de milioane de euro pe piata trotinetelor electrice din Europa

Platforma de ride-hailing Bolt, cu sediul in Estonia, a anuntat joi ca va investi anul viitor peste 100 de milioane de euro pentru a deveni cea mai mare firma de inchirieri de trotinete electrice din Europa, intr-un moment in care serviciile de taximetrie sunt sever afectate de pandemia de coronavirus COVID-19), transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )