Libnet.ro
UNICEF

07:30

Peste 100 de politisti protesteaza in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne: Permiteti sa raportez: Ploua in post

Hotnews Hotnews,
 Peste 100 de politisti protesteaza in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne: Permiteti sa raportez: Ploua in post

Peste 100 de politisti si angajati din penitenciare protesteaza miercuri in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne, fata de subfinantarea din sistem. Conform organizatorilor, sunt asteptati sa vina la manifestatie si numerosi politisti din tara, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Aproximativ 100 de oameni au protestat in fata sediului PSD Timis fata de modificarea legilor justitiei

Aproximativ o suta de persoane s-au adunat luni seara in fata sediului PSD Timis, pentru a protesta fata de modificarea legilor justitiei, protestul fiind unul spontan. Daca pana acum protestatarii se adunau in centrul orasului, pentru a striga lozinci si afisa pancarte impotriva guvernantilor, luni seara acestia s-au adunat, spontan, in fata sediului PSD Timis, aflat pe splaiul Tudor Vladimirescu, in cartierul Iosefin.

Protest la MAI fata de subfinantarea Sistemului de ordine publica

ACTUALIZARE 10:38 Peste 100 de politisti protesteaza in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne Peste 100 de politisti si angajati din penitenciare protesteaza astazi in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne, fata de subfinantarea din sistem. Conform organizatorilor, sunt asteptati sa vina la manifestatie si numerosi politisti din tara. *ACTUALIZARE 9:51 Ministerul Afacerilor Interne, dispus sa dialogheze cu reprezentantii politistilor care protesteaza .

Protest la MAI fata de subfinantarea Sistemului de ordine publica

ACTUALIZARE 10:38 Peste 100 de politisti protesteaza in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne Peste 100 de politisti si angajati din penitenciare protesteaza astazi in fata sediului Ministerului Afacerilor Interne, fata de subfinantarea din sistem. Conform organizatorilor, sunt asteptati sa vina la manifestatie si numerosi politisti din tara. *ACTUALIZARE 9:51 Ministerul Afacerilor Interne, dispus sa dialogheze cu reprezentantii politistilor care protesteaza.

Protest in fata sediului PSD Cluj. Urarea de sarbatori a manifestantilor: PSD, la multi ani cu executare/Dragnea, la multi ani cu executare

Circa 200 de oameni s-au adunat in fata sediului PSD Cluj ca sa protesteze fata de modificarile privitoare la legile justitiei votate in Parlamentul Romaniei.

Protest in fata sediului PSD Timis, fata de modificarile legilor justitiei(FOTO)

Modificarile legilor justitiei au scos din nou oamenii in strada. De aceasta data, un protest a avut loc in fata sediului PSD Timis, unde aproximativ 100 de persoane s-au adunat spontan, pentru a-si.

VIDEO Flashmob cu bagaje si trolere in fata sediului PSD Sibiu: Multi romani, in special tineri, se gandesc serios sa plece din tara

Al saptelea fashmob in fata sediului PSD din Sibiu a avut loc duminica la pranz, cateva sute de oameni venind cu trolere pentru a atrage atentia asupra faptului ca multi romani, in special tineri, sunt atat de dezamagiti incat se gandesc serios sa plece din tara, relateaza News. ro. Pentru a saptea zi consecutiv, sibienii s-au strans la pranz in ceea ce au denumit Zona libera de coruptie, aflata peste drum de sediul organizatiei judetene a PSD Sibiu.

VIDEO Un nou flashmob cu sute de participanti in Zona libera de coruptie din fata sediului PSD Sibiu

Un nou flashmob, la care participa cateva sute de oameni, are loc miercuri la pranz in Zona libera de coruptie din fata sediului PSD Sibiu, anunta comunitatea Va vedem din Sibiu, pe Facebook.

Caut bilet pentru democratie Flashmob cu bagaje si trolere in fata sediului PSD Sibiu (VIDEO, FOTO)

Continua seria protestelor in fata sediului PSD Sibiu. Duminica a avut loc un al saptelea flashmob, cateva sute de oameni venind cu trolere pentru a atrage atentia ca romanii sunt atat de de.

Flashmob cu trolere, in fata sediului PSD Sibiu

Al saptelea fashmob in fata sediului PSD din Sibiu a avut loc, astazi, la pranz, cateva sute de persoane venind cu trolere pentru a atrage atentia asupra faptului ca multi romani, in special tineri, sunt atat de dezamagiti incat se gandesc serios sa plece din tara.

Va vedem din Sibiu continua. Protest inedit: zeci de trolere au fost amplasate in fata sediului PSD

Mai multi protestatari s-au adunat duminica dimineata in fata sediului PSD din Sibiu si au amplasat zeci de trolere. Evenimentul a fost transmis in direct de pagina de Facebook Va vedem din Sibiu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )