Libnet.ro
UNICEF

08:17

Peste 100 de scoli din tara, inchise inainte de deschidere. Solutia neasteptata prin care vor ajunge cursurile la copiii unde nu ajunge internetul

Antena3 Antena3,
Peste 100 de scoli din tara, inchise inainte de deschidere. Solutia neasteptata prin care vor ajunge cursurile la copiii unde nu ajunge internetul

Mai mult de 100 de scoli din tara vor functional doar on-line inca din prima zi de la deschidere, ceea ce inseamna ca elevii nu se vor prezenta la cursuri. in unele judete din tara, unde nici internetul nu ajunge, s-a gasit o solutie inedita pentru ca elevii sa intre in posesia cursurilor. continuă pe Antena3

Monica Anisie: Cel putin 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu Datele sunt provizorii, se asteapta deciziile de la nivelul Capitalei si din alte 12 judete (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat joi seara ca 101 scoli din tara se incadreaza in scenariul rosu, adica elevii vor incepe noul an scolar facand cursuri online. Datele sunt insa provizorii.

Este oficial! Cum se vor desfasura cursurile la nivel national? 238 de scoli din tara in scenariul 3

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC) a anuntat, vineri, scenariile aprobate, la nivel national, pentru inceperea scolii. in 238 de unitati de invatamant se va aplica scenariul 3, cu activitati exclusiv online, iar in 7 unitati vor fi scenarii mixte.

Cum va arata noul an scolar in pandemie: in peste 12.600 de scoli din Romania copiii se intorc in banci Ultimele date transmise de Ministerul Educatiei

Elevii din peste 12. 600 de scoli din Romania se intorc in banci, incepand de luni, in timp ce in peste 5. 100 de unitati de invatamant cursurile vor fi in scenariul hibrid - prezenta fizica si ore online, prin rotatie - si in scenariul rosu - exclusiv online, conform ultimelor date transmise vineri de Ministerul Educatiei. in Capitala, 17 unitati de invatamant vor incepe noul an scolar cu ore exclusiv online, iar aproape 600 vor urma scenariul mixt.

Este oficial. Care sunt cele 24 de scoli din Bucuresti care vor ramane inchise. Elevii vor invata exclusiv online

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis joi, pe parcursul unei sedinte care s-a desfasurat la Prefectura Capitalei, ca 24 de scoli din Bucuresti vor ramane inchise, potrivit scenariului rosu prevazut de Ministerul Sanatatii. Motivul pentru care cele 24 de scoli raman inchise Potrivit scenariului galben, alte 595 de scoli se vor deschide si .

24 de scoli din Capitala incep cursurile exclusiv online. Ludovic Orban atentioneaza

Peste 100 de scoli din 43 de localitati vor incepe scolile in scenariul rosu. 24 de unitati de invatamant in aceasta situatie sunt din Capitala. Iar astazi va incepe distributia celor 82. 000 de tablete achizitionate de Ministerul Educatiei. Ludovic Orban atentioneaza autoritatile sa faca rapid achizitiile pentru ca elevii sa aiba acces pana luni la tehnologia necesara pentru scoala.

Primele scoli din Bucuresti care se inchid inainte de a se deschide - E vorba despre un scenariu rosu

Doua scoli din Capitala se inchid chiar inainte de deschiderea anului scolar, avand in vedere ca ele incep cu un scenariu rosu, care se aplica in aceasta perioada de pandemie de coronavirus.

Cum va arata Romania peste 100 de ani. Schimbarile majore din intreaga lume

Oamenii de stiinta au creionat din cuvinte cum va arata lumea peste 100 de ani. Astfel, printre alte minunatii, atunci cand vei vrea sa faci gratar va trebui sa isi faci cele necesare, carne, mici, carnati, la imprimanta 3D. Oamenii de stiinta au previzionat cum va arata lumea peste 100 de ani. Casele, construite doar .

Surse: 12 scoli din Bucuresti sunt in scenariul rosu din cauza infectarilor cu coronavirus

12 scoli din Bucuresti vor incepe cursurile exclusiv online pe 14 septembrie. Copiii nu se vor prezenta fizic la scoala - este vorba despre scoli in care fie exista profesori deja infectati cu coronavirus, ceea ce inseamna trecerea de la scenariul galben la cel rousu, fie scoli care nu pot asigura in acest moment distantarea fizica si toate regulile stricte.

EXCLUSIV in localitatea cu cea mai mare rata de transmitere a coronavirusului din tara, cu peste 50 de cazuri, scoala ar putea incepe pe scenariul verde: Matematic indicatorii sunt una, noi mergem pe real

EXCLUSIV Arad este judetul cu cele mai multe localitati din tara aflate in scenariul rosu privind inceperea scolilor din cauza ca rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 la 1. 000 de locuitori.

Singurul liceu din tara cu gradina pe perete, inaugurat in Sectorul 4

Inca o veste buna pentru elevi. in Sectorul 4 se va inaugura joi, 10 septembrie,primul liceu cu gradina pe perete din tara. Vestea vine la o zi dupa inaugurarea unui nou liceu,pe sistem.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )