Libnet.ro
UNICEF

11:45

Peste 1.000 de cadre medicale din Romania, infectate cu noul coronavirus

Antena3 Antena3,
Peste 1.000 de cadre medicale din Romania, infectate cu noul coronavirus

Situatie grava in Romania, unde peste 1. 000 de cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus. continuă pe Antena3

Peste 980 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus. Mai mult de jumatate sunt din Suceava

Numarul cadrelor medicale din Romania infectate cu noul coronavirus a ajuns la 981, conform informatiilor transmise joi de autoritati. Cele mai multe cadre medicale confirmate cu COVID-19, respectiv 462, sunt din Suceava, judet urmat de Bucuresti, cu 131 de cazuri.

CORONAVIRUS |981 de cadre medicale din Romania, infectate cu COVID-19. 462 sunt doar in Suceava. Distributia pe judete

Numarul cazurilor de personal medical infectat cu noul coronavirus a ajuns la 981, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu. Creste numarul cadrelor medicale .

981 de cadre medicale din Romania, afectate de coronavirus. Bilanturilor cazurilor pe judete

Numarul cazurilor de personal medical infectat cu noul coronavirus a ajuns la 981, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu.

CORONAVIRUS. Dintre cele 1.031 de cadre medicale confirmate cu COVID-19 din Romania, Suceava are 462. Capitala are si ea 149

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, sambata dimineata, ca 1. 031 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus, conform raportarilor primite din teritoriu de Institutul National de.

Peste 1.000 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus

Numarul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus este 1031, conform raportarilor primite de INSP din teritoriu. Cele mai multe cazuri sunt la Suceava - 462, urmata de Bucuresti - 149.

Peste 1.000 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus

Numarul cazurilor de COVID-19 in randul cadrelor medicale a ajuns la 1. 031, conform raportarilor primite de Institutul National de Sanatate Publica INSP) din teritoriu. Cele mai multe sunt in Suceava si Bucuresti.

Peste o mie de cadre medicale sunt infectate cu SARS-CoV-2, cele mai multe la Suceava si in Bucuresti. Situatia pe judete

Numarul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus este 1031, conform raportarilor primite de Institutul National de Sanatate Publica INSP) din teritoriu, informeaza Grupul pentru Comunicare Strategica.

CORONAVIRUS. 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila din Bucuresti, infectate cu COVID-19. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Vor fi fi retestate, ca sa putem gestiona functionarea acestui spital

Un numar de 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu COVID-19, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in toate cazurile au fost.

Tataru: 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila, infectate cu coronavirus. Vor fi retestate

Nouasprezece cadre medicale de la Spitalul de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu coronavirus si urmeaza sa fie retestate, a anuntat joi, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru: 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila au fost infectate cu coronavirus. Le vom retesta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu COVID-19.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )