Libnet.ro
UNICEF

17:00

Nelu Tataru: 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila au fost infectate cu coronavirus. Le vom retesta

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru: 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila au fost infectate cu coronavirus. Le vom retesta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu COVID-19. continuă pe Antena3

Tataru: 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila, infectate cu coronavirus. Vor fi retestate

Nouasprezece cadre medicale de la Spitalul de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu coronavirus si urmeaza sa fie retestate, a anuntat joi, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

CORONAVIRUS. 19 cadre medicale de la Spitalul Carol Davila din Bucuresti, infectate cu COVID-19. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Vor fi fi retestate, ca sa putem gestiona functionarea acestui spital

Un numar de 19 cadre medicale de la Spitalul Clinic de Nefrologie Dr. Carol Davila din Bucuresti sunt infectate cu COVID-19, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in toate cazurile au fost.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, amendate pentrupurtarea necorespunzatoare a echipamentului de protectie

Reprezentantii Directiei de Sanatate Publica DSP) Gorj au efectuat un control inopinat in Spitalul Judetean de Urgrenta Targu Jiu.

Scandal la spitalul din Braila. in mediul online au aparut imagini cu un instructaj la care s-au inghesuit zeci de cadre medicale pe holul unitatii medicale

Prefectul judetului Braila a cerut inlocuirea asistentului coordonator din corpul B al Spitalului de Urgenta dupa ce acesta ar fi organizat un instructaj pe holurile spitalului, inconjurat de zeci de cadre medicale, pe motiv ca ar fi incalcat astfel protocolul aplicabil in astfel de situatii.

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, impotriva deciziei lui Nelu Tataru de a numi o conducere militara la Spitalul din Focsani: Nu e o situatie critica

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca nu sustine decizia luata de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, de a numi o conducere militara la Spitalul Sfantul Pantelimon din Focsani, intrucat nu exista o situatie critica asa cum s-a incercat acreditarea ideii.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Suntem intr-o perioada in care nu am atins varful. Avem o raspandire comunitara cu zece focare, in care avem o transmitere accentuata a COVID-19 (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca in tara noastra nu a fost atins inca.

Nelu Tataru: Toate spitalele din Romania ar putea primi bolnavi de coronavirus, in scenariul sumbru

Toate spitalele din Romania ar putea primi pacienti infectati cu coronavirus, indiferent daca sunt spitale publice sau private, in cazul in care ne vom confrunta cu scenariul sumbru, a declarat joi ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, intr-un interviu la Digi 24.

Nelu Tataru: Spitalul Judetean din Focsani va trece sub conducere militara. intregul personal medical va fi testat pentru coronavirus (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Pantelimon va fi trecut sub conducere militara, in conditiile in care mai multe cadre medicale, dar si managerul.

Opt noi cazuri de COVID 19 in Alba. Ancheta la spitalul din Aiud unde sunt cinci cadre medicale testate pozitiv

Numarul persoanelor confimate cu noul coronavirus a crescut cu 8 cazuri in ultimele 24 de ore. Situatia de la Spitalul Municipal Aiud este analizata de o echipa de la DSP.

Botosani: Sase batrani si doua cadre medicale au COVID-19

La centrul de ingrijiri din Rachiti, judetul Botosani, sunt 19 batrani si 10 cadre medicale, iar testarile facute marti au iesit pozitive pentru COVID-19 in cazul a opt persoane, intre care sase varstnici si doua cadre medicale. Cei bolnavi au fost dusi la Spitalul Judetean Botosani, potrvit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )