Libnet.ro
UNICEF

22:00

Venetia, capitala amenzilor pentru turisti - Ct sunt cele mai mari sanctiuni si care este cea mai noua propunere contra celor care beau seara alcool pe strada

Hotnews Hotnews,
 Venetia, capitala amenzilor pentru turisti - Ct sunt cele mai mari sanctiuni si care este cea mai noua propunere contra celor care beau seara alcool pe strada

Venetia are doar 55. 000 de locuitori, de trei ori mai putin decat acum sase decenii, iar autoritatile cauta moduri de a reduce numarul de turisti, mai ales ca in multe zile sunt mai multi vizitatori decat localnici. Venetia a instituit o multime de amenzi, cele mai mari chiar si de 450 euro. Acum, autoritatile vor sa ii amendeze pe turistii care au pe strada alcool dupa ora 19. 00, chiar si daca sticlele sau dozele sunt in pungi. continuă pe Hotnews

ATENTIE! Amenzi URIASE pentru turisti intr-un CELEBRU oras din Italia

Turistii care aleg ca destinatie orasul Venetia din Italia, trebuie sa fie foarte atenti pentru a nu se trezi cu o amenda usturatoare. Venetia mai este numita si capitala amenzilor deoarece turistii.

Sexul pe bani pe E70 nu poate fi oprit. Care este valoarea record a amenzilor incasate de o tanara care practica cea mai veche meserie

Prostituatele din Caras-Severin sunt cele mai amendate persoane de pe raza judetului. Politistii spun insa ca amenzile nu le sperie pentru ca nu le achita niciodata.

Cele mai bune fructe uscate, fabrica de antioxidanti. Cate grame de stafide ar trebui sa consumam zilnic

Pentru ca sunt o sursa buna de zaharuri sanatoare, stafidele sunt indicate in perioadele de convalescenta, dupa eforturi fizice sau intelectuale. Sunt considerate cele mai sanatoase fructe uscate deoarece contin cupru si fier, iar datorita cantitatii mari de fibre pe care le contin sunt o gustarea care tine de foame. Medicii spun ca pot fi consumate zilnic intre 70 si 100 de grame de fructe uscate.

Cele mai amuzante bancuri universitare. De ce injura studentii de la Teologie mai bine decat toti ceilalti

Bancurile scrise pe seama studentilor sunt printre cele mai amuzante. in cele ce urmeaza va vom prezenta o selectie cu zece dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan studentii.

VIDEO Cele mai importante descoperiri din Micia vor fi prezentate in premiera. Este o adevarata capsula a istoriei

Turistii sunt invitati duminica in asezarea romana de la Micia la un festival dedicat monumentului istoric. Oaspetii vor putea vedea cele mai recente descoperiri arheologice inregistrate in urma campaniei de arheologice din vara acestui an.

Cele mai bune oferte la laptopuri pe care le gasiti astazi

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi.

George Iacob, prefectul judetului: 50 de focare de pesta. Cele mai multe in localitatea Perisoru

Dupa o saptamana de acalmie, noi focare de pesta porcina au fost confirmate in judetul Calarasi. Conform prefectului judetului Calarasi, George Iacob, cele mai multe, 29, sunt in localitatea Perisoru.

Cele mai valoroase companii de stat, in pericol

Fondul Proprietatea isi exprima ingrijorarea majora cu privire la un nou proiect legislativ, discutat in prezent in comisiile din Camera Deputatilor, care propune exceptarea a 100 de companii de stat de la aplicarea legislatiei in vigoare privind guvernana corporativa. Unele dintre cele mai valoroase companii de stat romanesti, care activeaza in sectoare vitale, sunt vizate, printre acestea numarandu-se: Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Aeroporturi Bucuresti, Romgaz, Salrom, Administratia Porturilor Maritime Constanta, Transelectrica si CE Oltenia.

Piata SUV-urilor a atins un nou nivel record. Care sunt cele mai cautate marci si cat costa

Vanzarile de SUV-uri din toate segmentele au crescut puternic in lume in ultimii ani, ajungand la 27,8 milioane in 2017, ceea ce inseamna o cota record de 34%, conform datelor companiei de cercetare JATO.

Anul viitor se poarta Versace! Iata cele mai cool outfit-uri pentru femei!

Femeia Versace este creativa, sigura pe ea, puternica si misterioasa. Este o aparitie iconica, iar colectia Versace pentru sezonul primavara-vara 2019 confirma acest lucru. Iata cele mai cool tinute propuse de Versace pentru vara viitoare, in cadrul Milano Fashion Week.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )