Libnet.ro
UNICEF

08:15

De ce tinerii din Romania dau mai multi bani pe alcool decat pe carti

Playtech Playtech,
De ce tinerii din Romania dau mai multi bani pe alcool decat pe carti

Barurile si restaurantele sunt mai aglomerate decat librariile, e adevarat. Iar tinerii din Romania chiar consuma mult alcool. Varsta minima de la care poti consuma alcool in mod legal in. continuă pe Playtech

Radu Banciu: Tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru cultura (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, o ierarhie alarmanta, care arata ca tinerii din Romania cheltuie de 17 ori mai multi bani pe bautura decat pentru.

Romania TV a primit cei mai multi bani de la PNL pentru promovarea lui Iohannis in campania electorala

Europa libera a obtinut datele oficiale privind sumele platite in timpul campaniei electorale pentru promovarea candidatului Klaus Iohannis. Conform acestora, aproape jumatate din suma cheltuita in campanie a fost directionata catre televiziuni.

Cum poti sa castigi mai multi bani la Glovo cand livrezi produse

Glovo, un serviciu de livrat diverse de la mancare la acte si cumparaturi de la Mega Image sustine ca are circa 10. 000 de curieri in Romania. in ceea ce priveste banii, exista un.

STUDIU COFACE: in 2018, romanii au alocat lunar cu peste 10% mai multi bani pentru achizitia de medicamente

Studiul realizat de Coface Romania privind sectorul de Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine specializate CAEN 4773) indica o evolutie pozitiva a veniturilor in 2018 acestea crescand cu aproximativ 15% fata de 2017, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

Un consilier al primarului din Tg. Mures spune ca mai multi cetateni au cerut referendum local pe propunerea lui Florea ca statul sa decida cine face copii: Se analizeaza

Un consilier al primarului din Targu Mures, Claudiu Maior, a declarat ca mai multi locuitori si-au exprimat dorinta de a fi organizat un referendum local privind problema lansata in dezbatere de edilul Dorin Florea, in legatura cu responsabilitatea nasterii unui copil.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Berbecii stralucesc ca un luceafar in plan sentimental, Pestii au mai multi bani decat de obicei

Iata ce ne rezerva astrele in luna februarie 2020.

Ea e femeia cu cei mai multi copii din Romania. Georgiana are 42 de ani si a adus pe lume 20 de copii

O femeie de 42 de ani din Arges a adus pe lume 20 de copii pana la aceasta varsta, fiind mama cu cei mai multi copii din Romania.

Business report: Trenuri made in China pe caile ferate din Romania?; De unde mancam cele mai multe oua? Tara de unde Romania importa aceste alimente; Idei de antreprenoriat: 10 francize in care poti investi, de la mancare, la retail si bijuterii

Seceta ne scumpeste mancarea! Pretul legumelor va creste cu 20%. Avertismentul agricultorilor. Serviciile de video streaming au pierdut peste 9 miliarde de dolari in 2019 din cauza Password Sharing-ului. Partajarea unui singur cont intre mai multi utilizatori inseamna pierderi financiare, pe care Netflix, Amazon, HBO si restul serviciilor de streaming si le asuma, deocamdata, pentru a creste.

INCENDIAR! Cum arata si cat costa cea mai ieftina masina electrica din Romania! E UN CHILIPIR (FOTO)

Moda vehiculelor electrice incepe sa prinda si in tara noastra, tot mai multi romani fiind interesati de perspectiva achizitionarii unui astfel de model. Pretul unei unui vehicul electric.

Cel mai mare mall dintr-un oras din Romania nu are autorizatie de securitate la incendiu

Pe toate usile de la intrarea in centrul comercial construit in fostele hale ale uzinei Electroputere exista cate un afis pe care se poate citi: Acest spatiu functioneaza fara autorizatie la incendiu. Cei mai multi oameni care vin la mall nu vad afisul, iar cei care il vad il ignora.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )