Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste doua milioane de oameni au murit pana acum de Covid-19, la nivel mondial

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste doua milioane de oameni au murit pana acum de Covid-19, la nivel mondial

Decesele cauzate de virusul SARS-CoV-2 la nivel mondial au trecut de doua milioane, arata cifrele prezentate de Universitatea Johns Hopkins. continuă pe Ziarul Bursa

Peste doua milioane de oameni au murit in lume din cauza complicatiilor infectiei COVID-19

Peste doua milioane de oameni au murit pana acum in toata lumea din cauza complicatiilor infectiei COVID-19, provocate de noul coronavirus SARS-CoV-2. Cele mai multe pierderi de vieti omenesti sunt raportate in Statele Unite ale Americii, unde nu au supravietuit virusului 398 de mii de oameni, transmite IPN.

Valeriu Gheorghita spune ca in etapa a doua ar putea fi vaccinate 2,5 milioane de persoane. Pana acum, aproape 170.000 de romani au primit vaccinul anti-COVID-19 (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, spune ca in Romania ar putea fi vaccinate pana la 2,5 milioane de persoane in etapa a doua a campaniei de imunizare.

Valeriu Gheorghita: S-au vaccinat pana acum peste 67% din angajatii sistemului medical. La final vor fi 85%

Pana acum s-au vaccinat impotriva Covid peste 67% dintre angajatii sistemului medical, spune coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19, medicul Valeriu Gheorghita. Mai sunt programati la vaccinare 42. 000 de angajati, astfel ca procentul va urca la 85%, relateaza Mediafax.

Cine e, de fapt, Denise Rifai. Cum a ajuns celebra si cum a fost viata ei de pana acum

Una dintre cele mai controversate prezentatoare de la noi din tara este Denise Rifai. in momentul de fata, aceasta este moderatoarea unei emisiuni de pe Kanal D. Ea este recunoscuta pentru disensiunile pe care le-a avut chiar in timpul emisiunilor, cu anumiti invitati, cu precadere din domeniul politic. Iata cine este de fapt Denise Rifai.

Galele de premii din 2021. Ce s-a anulat si ce s-a amanat pana acum!

Fie ca vorbim despre Premiile Grammy, Globurile de Aur, Premiile Oscar sau Critics Choice Awards, multe evenimente importante s-au anulat ori amanat in contextul pandemiei de coronavirus. Iata cum arata anul 2021 din prisma acestor evenimente mult asteptate.

Fructul perfect pentru iarna, cu beneficii nestiute pana acum. De ce nu-l consumam mai des?

Unul din fructele pe care nu multi romani il consuma este extrem de benefic in sezonul rece. De ce ar trebui sa-l mananci mai des si care sunt lucrurile nestiute despre el? Cum il poti adauga in meniul tau? Fructul benefic in sezonul rece Sezonul rece trebuie sa ne inarmeze cu o mai mare atentie .

Razboiul Oana Zavoranu vs influencere. Cine a castigat pana acum!

Razboiul online declarat de Oana Zavoranu influencerelor s-a mutat la tribunal. 5 dintre influencerele pe care vedeta le vorbeste de rau in ultima vreme i-au intentat acesteia proces. Iata despre cine este vorba si cine a castigat pana acum.

Israelul a depasit pragul de doua milioane de persoane care au primit prima doza a vaccinului anti-COVID-19

Israelul a ajuns la pragul de doua milioane de cetateni care au fost vaccinati impotriva COVID-19, informeaza timesofisrael. com. De la inceputul campaniei de imunizare, doua milioane de israelieni au primit deja.

Doua milioane de isralieni au fost vaccinati cu prima doza

Israelul a atins pragul de doua milioane de persoane care si-au primit prima doza de vaccin impotriva noului coronavirus, odata cu vaccinarea unei asistente dintr-o maternitate, la care a asistat premierul Benjamin Netanyahu, relateaza AFP.

Peste 300.000 de programari la vaccinare au fost facute pana acum. Gradul de ocupare din Capitala: 100%

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) a anuntat sambata ca au fost facute un 305. 562 programari la vaccinare in etapa a doua, iar in Bucuresti au fost programate 62. 182 locuri la vaccinare, iar gradul de ocupare a atins procentul de 100%.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )