Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 60 de milioane de lei, din fonduri europene, pentru reabilitarea a doua drumuri judetene

Adevărul Adevărul,
Peste 60 de milioane de lei, din fonduri europene, pentru reabilitarea a doua drumuri judetene

Contractele de finantare pentru reabilitarea a 30 de kilometri de drumuri judetene au fost semnate luni, la sediul Guvernului. continuă pe Adevărul

Corina Cretu: Investitii de 300 de milioane de euro din fonduri europene si modernizarea sistemului de urgenta 112

Corina Cretu, Comisarul European pentru Dezvoltare Regionala, a anuntat intr-o postare pe Facebook ca maine vor fi semnate contracte de investitii din fondurile europene in valoare de 300 de milioane de euro si ca va discuta cu oficialii guvernului accelerarea modernizarii sistemului de urgenta 112.

E-Distributie Banat a pus in functiune proiecte de investitii de peste 20 milioane lei

E-Distributie Banat a pus in functiune in acest an proiecte de investitii in valoare de aproximativ 20,7 milioane de lei, care au vizat modernizarea retelelor si echipamentelor de inalta tensiune din zona in care activeaza, informeaza compania prin intermediul unui comunicat de presa.

Camera Deputatilor a cheltuit intr-o luna peste sapte milioane de lei cu indemnizatiile

Camera Deputatilor a cheltuit, in luna octombrie, peste sapte milioane de lei pentru salariile parlamentarilor, deplasarile in afara tarii, diurne, cazare, transport, telefoane si birourile alesilor din circumscriptii.

Camera Deputatilor a cheltuit intr-o luna peste sapte milioane de lei cu indemnizatiile, diurnele, cazarea, deplasarile si birourile parlamentarilor

Camera Deputatilor a cheltuit, in luna octombrie, peste sapte milioane de lei pentru salariile parlamentarilor, deplasarile in afara tarii, diurne, cazare, transport, telefoane si birourile alesilor din circumscriptii.

Peste 9 milioane de lei pentru noul sediu al Consiliului Judetean Alba. Institutia se va muta in cladirea Comisariatului din Cetatea Alba Carolina

Monumentul istoric din cetatea Alba Iulia unde va fi sediul Consiliului Judetean Alba va fi reabilitat pentru suma de aproximativ 9 milioane de lei. Licitatia organizata de administratia judeteana a fost castigata de firma unui om de afaceri din Sebes.

Camera Deputatilor a cheltuit peste sapte milioane de lei intr-o singura luna. Pe ce au dat alesii banii

Camera Deputatilor a cheltuit peste sapte milioane de lei, numai in luna octombrie. Camera condusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat acesti bani pe salarii, deplasari in afara tarii,.

Misa: in fondul de rezerva al Guvernului au mai ramas doar 3 milioane de lei, din cele 83 de milioane

Dupa toate amendamentele aprobate in ultimele zile si dupa majorarea cu 3 milioane de lei a bugetului Ministerului pentru Romanii de Pretutindeni, aprobata vineri de comisiile reunite de buget-finante, Fondul de rezerva al Guvernului a ajuns la 3 milioane de lei, din 83 de milioane de lei, a declarat vineri ministrul Finantelor, Ionut Misa, in cadrul dezbaterilor.

Peste 60% din investitiile publice din Romania sunt create prin fonduri europene

Peste 60% din investitiile publice din Romania sunt create prin fonduri europene, a declarat, astazi, comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, in cadrul Galei Fondurilor Structurale.

DOCUMENT Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, vrea sa aloce inca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Luna trecuta a mai alocat 10 milioane lei

Primarul Sectorului 1, DanTudorache, vrea sa aloce inca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, un proiect de hotarare in acest sens urmand sa fie introdus pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu Local de luni, potrivit unei informari trimise de Primarie catre consilierii locali. Reamintim ca la finalul lunii noiembrie, Primaria sectorului 1 a mai alocat 10 milioane lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, proiectul fiind votat in Consiliul local atat de PSD cat si de PNL.

Satul fals de la granita nord-coreeana. Ce se intampla aici de peste 60 de ani - VIDEO

Satul din nord, Kijong-Dong a fost construit dupa 1950 si contine cladiri inalte. Guvernul nord-coreean il prezinta drept un sat in care locuiesc 200 de familii care detin ferme si duc o viata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )