Libnet.ro
UNICEF

12:00

Peste 600 de persoane disparute in incendiile forestiere din California VIDEO

Adevărul Adevărul,
Peste 600 de persoane disparute in incendiile forestiere din California VIDEO

Autoritatile au intensificat joi cautarile pentru victimele incendiilor catastrofale care au transformat in cenusa orasul California de Nord, precizand ca numarul celor dati disparuti depaseste 600, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Bilantul incendiilor de vegetatie din California se ridica la peste 600 de persoane disparute si 63 de morti

Numarul persoanelor date disparute in incendiul care afecteaza in prezent California a urcat joi la peste 600, a anuntat seriful local, conform AFP, citat de Agerpres.

Incendiile uriase din California continua sa faca prapad! Bilantul mortilor a ajuns la 63

Numarul persoanelor date disparute in incendiul care afecteaza in prezent California a urcat joi la peste 600, a anuntat seriful local, citat de AFP. De asemenea, bilantul celor care si-au pierdut viata in.

Cine sunt vedetele care si-au pierdut locuintele in incendiile din California

Violentul incendiu Woolsey a ars resedintele multor celebritati precum cantaretii Neil Young si Miley Cyrus, situate in zona de nord a orasului Los Angeles, sau casa din Malibu a celebrului actor Gerard.

Bilantul incendiilor de vegetatie din California a ajuns la 48 de morti

Autoritatile au identificat marti alte sase persoane decedate in orasul Paradise din nordul statului american California, bilantul total al victimelor incendiilor de vegetatie ajungand la 48 de morti, relateaza BBC si Reuters, potrivit Mediafax.

Alumil, pierdere de peste 600,000 lei

Alumil Rom Industry a inregistrat, in primele 9 luni ale acestui an, o pierdere de 616,821 lei, comparativ cu un profit de 3,6 milioane lei raportat pentru perioada similara din 2017, conform datelor remise, miercuri, Bursei de Valori Bucuresti.

Bilantul celui mai distructiv incendiu din California a ajuns la 56 de victime

Ramasitele a mai mult de opt victime au fost gasite miercuri in orasul Paradise din nordul Californiei si imprejurimi, mistuit de flacari saptamana trecuta, ridicand numarul de morti la 56 in urma incendiului de vegetatie considerat cel mai letal si distructiv in istoria statului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )