Libnet.ro
UNICEF

17:30

Protest 10 august. Parchetul General: Numarul plangerilor penale a ajuns la 651

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Protest 10 august. Parchetul General: Numarul plangerilor penale a ajuns la 651

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie anunta ca, pana joi, au fost inregistrate 651 de plangeri penale ca urmare a violentelor inregistrate la protestul din 10 august, potrivit Digi24. continuă pe Wall-Street Ro

Numarul plangerilor dupa protest a ajuns la 386

Procurorii militari au inregistrat, pana astazi, 386 de plangeri din partea persoanelor care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august.

Peste 380 de plngeri depuse n dosarul violentelor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei

Numarul plangerilor penale inregistrate in urma violentelor de la protestul Diasporei a ajuns la 386, anunta Ministerul Public.

Peste 650 de plangeri depuse la Parchetul General

Numarul plangerilor depuse in dosarul violentelor din 10 august din Piata Victoriei a ajuns la 651, a anuntat astazi Parchetul General.

UPDATE Politia anunta ca a gasit arma furata de la femeia-jandarm, n timpul protestului din 10 august. Parchetul precizeaza ca pistolul a fost recuperat n Ilfov

Arma furata de la femeia jandarm agresata la mitingul din Piata Victoriei de pe 10 august a fost recuperata, anunta Politia Capitalei. Dupa anuntul politistilor, Parchetul a precizat ca arma a fost gasita in Ilfov.

Numarul plangerilor dupa violentele de la mitingul din 10 august a ajuns la 351

Procurorii au inregistrat pana luni 351 de plangeri impotriva jandarmilor care au intervenit la protestul din 10 august, 60 dintre acestea fiind inregistrate astazi.

Omul in alb, audiat la Parchetul General despre mitingul din 10 august: M-ati vazut pe mine ca sunt agresiv (VIDEO)

Catalin Paraschiv, seful Brigazii speciale a Jandarmeriei, omul in alb care a actionat in forta la protestul diasporei, a fost audiat, joi, la Parchetul General. Paraschiv este deja celebrul om in alb.

Omul in alb, convocat la Parchetul General pentru a da detalii despre mitingul din 10 august: M-ati vazut pe mine ca sunt agresiv (VIDEO)

Catalin Paraschiv, seful Brigazii speciale a Jandarmeriei, omul in alb care a actionat in forta la protestul diasporei, a fost convocat, joi, la Parchetul General. Potrivit surselor B1TV, acesta nu are nici.

Peste 350 de persoane au depus plngeri n dosarul violentelor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei

Numarul persoanelor care au depus plangeri in dosarul violentelor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei a ajuns la 351, a anuntat, luni, Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ). Institutia precizeaza ca audierile in acest caz vor fi facute atat la sediul PICCJ, cat si la sediul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, potrivit News. ro.

Parchetul General infirma existenta vreunei anchete legate de pretinsa tentativa de asasinat asupra lui Dragnea

Parchetul General nu a avut pe rol vreun dosar cu privire la o tentativa de asasinat care l-ar fi avut drept tinta pe presedintele PSD, Liviu Dragnea. Liderul PSD a declarat marti seara ca in anul 2017 a existat o tentativa de asasinat asupra sa si ca stie ca a fost si o ancheta ulterioara.

Laura Codruta Kovesi incepe munca la Parchetul General

Fosta sefa a DNA, procurorul Laura Codruta Kovesi, si-a inceput prima zi de munca in noul sau post de la Parchetul General. Ea isi va continua activitatea la Ministerul Public cel putin 6 luni.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2099 seconds )