Libnet.ro
UNICEF

12:45

Peste 70 de milioane de lei pentru finantarea a doua proiecte importante

Adevărul Adevărul,
Peste 70 de milioane de lei pentru finantarea a doua proiecte importante

Au fost semnate contractele de finantare pentru al treilea tronson al Drumului Apuseni si restul de lucrari la drumul judetean care leaga Uileacu de Cris-Burzuc-Balaia-Sarbi. Valoarea totala a celor doua proiecte de investitii se ridica la aproximativ 70 milioane lei. continuă pe Adevărul

E-Distributie Banat a pus in functiune proiecte de investitii de peste 20 milioane lei

E-Distributie Banat a pus in functiune in acest an proiecte de investitii in valoare de aproximativ 20,7 milioane de lei, care au vizat modernizarea retelelor si echipamentelor de inalta tensiune din zona in care activeaza, informeaza compania prin intermediul unui comunicat de presa.

Peste 15 milioane de lei, alocati de Guvern pentru diminuarea consecintelor ingheturilor din primavara anului 2016

Guvernul a decis miercuri, 20 decembrie, alocarea a peste 15,45 milioane de lei pentru 53 de agenti economici care au inregistrat pagube materiale, cauzate de ingheturile tarzii din primavara anului 2016.

Prejudiciu de peste 101 de milioane de lei descoperit de inspectorii antifrauda in domeniul medical

Inspectorii antifrauda fiscala au identificat o retea de 25 de firme care a cauzat bugetului statului un prejudiciu total de peste 101 milioane lei prin diminuarea artificiala a bazei impozabile si sustragerea de la plata impozitului pe profit si a TVA aferente activitatii de comercializare de bunuri si servicii medicale catre diferite spitale de stat. Controalele au scos la iveala faptul ca firmele din retea au inregistrat operatiuni/tranzactii, care nu ar fi putut fi realizate in mod normal in cadrul unor practici economice obisnuite, deoarece bunurile si serviciile care faceau obiectul tranzactiilor au urmat un circuit pe care au fost interpuse societati romanesti si straine cu un comportament fiscal neconform, fiecare avand un rol bine determinat.

Primaria Sectorului 1 a mai alocat 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, dupa alte 10 milioane luna trecuta

Consiliul Local Sectorul 1 a aprobat luni alocarea a inca 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Hotararea a fost adoptata cu votul consilierilor PSD si PNL.

Primaria Capitalei se imprumuta 555 milioane lei pentru a refinanta emisiunea de obligatiuni realizata in anul 2015

Primaria Capitalei se va imprumuta 555 milioane lei , pe o perioada de 20 de ani, pentru pentru refinantarea datoriei publice locale provenite din emisiunea de obligatiuni realizata de Municipiul Bucuresti in anul 2015, potrivit unui proiect adoptat marti de Consiliul general al Municipiului Bucuresti.

Peste 60 de milioane de lei, din fonduri europene, pentru reabilitarea a doua drumuri judetene

Contractele de finantare pentru reabilitarea a 30 de kilometri de drumuri judetene au fost semnate luni, la sediul Guvernului.

Camera Deputatilor a cheltuit intr-o luna peste sapte milioane de lei cu indemnizatiile

Camera Deputatilor a cheltuit, in luna octombrie, peste sapte milioane de lei pentru salariile parlamentarilor, deplasarile in afara tarii, diurne, cazare, transport, telefoane si birourile alesilor din circumscriptii.

Camera Deputatilor a cheltuit intr-o luna peste sapte milioane de lei cu indemnizatiile, diurnele, cazarea, deplasarile si birourile parlamentarilor

Camera Deputatilor a cheltuit, in luna octombrie, peste sapte milioane de lei pentru salariile parlamentarilor, deplasarile in afara tarii, diurne, cazare, transport, telefoane si birourile alesilor din circumscriptii.

Camera Deputatilor a cheltuit peste sapte milioane de lei intr-o singura luna. Pe ce au dat alesii banii

Camera Deputatilor a cheltuit peste sapte milioane de lei, numai in luna octombrie. Camera condusa de presedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat acesti bani pe salarii, deplasari in afara tarii,.

Majoritatea PSD din Consiliul General a aprobat o majorarea de capital de 270 milioane lei la firmele municipale proaspat infiintate. Cu imprumuturile date si majorarile de capital anterioare companiile primesc 850 milioane lei din bugetul Bucurestiului

Consiliul General al Municipiului Bucuresti, la propunerea primarului Gabriela Firea, a aprobat o noua majorare de capital, de circa 270 milioane lei, pentru 18 din cele 22 de firme municipale proaspat infiintate, banii urmand sa vina din bugetul orasului. Reamintim ca primarul general a propus la finalul lunii septembrie, iar Consiliul General al Municipiului Bucuresti a apobat, o majorare de capital de 420 milioane lei pentru 20 din cele 22 de companii. Astfel, cele 22 de sociatati au un capital total de circa 720 milioane, iar daca adaugam si imprumuturile date de municipalitate companiilor - circa 135 milioane lei - ajungem la impresionanta suma de 850 milioane lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )