Libnet.ro
UNICEF

07:15

Peste 70% prezenta la alegerile locale din Hong Kong, dupa sase luni de proteste fara precedent

B1 B1,
Peste 70% prezenta la alegerile locale din Hong Kong, dupa sase luni de proteste fara precedent

Dupa sase luni de proteste fara precedent, participarea la alegerile locale de duminica din Hong Kong a depasit 70%, potrivit Comisiei electorale. continuă pe B1

Alibaba a atras pana la 12,9 miliarde de dolari intr-o listare de referinta la bursa din Hong Kong

Grupul chinez de comert electronic Alibaba a atras, miercuri, pana la 12,9 miliarde de dolari in cadrul unei listari secundare de importanta majora la bursa din Hong Kong, cea mai mare care a avut loc in centrul financiar asiatic in ultimii noua ani si un record mondial penru o vanzare de actiuni secundara transfrontaliera.

Prezenta record si la alegerile din Hong Kong. Locuitorii orasului vor sa transmita un mesaj clar Beijingului (FOTO)

Locuitorii Hong Kong-ului trebuie sa se duca la urne, duminica, pentru a-i alege pe consilierii locali, pana la ora pranzului prezenta fiind una record, relateaza BBC. Astfel, la ora 14:30 ora Hong.

VIDEO Prezenta record la urne in primele alegeri din Hong Kong, dupa aproape o jumatate de an de proteste pro-democratie Procesul a decurs fara incidente- UPDATE

Un numar record de alegatori au votat, duminica, in Hong Kong, in cadrul alegerilor locale, primul test electoral care are loc dupa cele aproape 6 luni de proteste masive pro-democratie, marcate de ciocniri violente cu fortele de ordine. Cu o ora inainte de inchiderea urnelor, datele oficiale indicau o prezenta de 69%. Procesul electoral s-a desfasurat fara incidente majore, potrivit Reuters.

Miscarea protestatara din Hong Kong are o platforma de streaming dedicata

Echipa care a realizat drama distopica Ten Years a lansat o platforma de streaming pentru scurtmetraje despre protestele care au loc in Hong Kong din luna iunie, potrivit Variety.

Primele alegeri in Hong Kong de la izbucnirea masivelor proteste pro-democratie

Activistii pro-democratie din Hong Kong au facut apel catre populatie sa nu bruieze alegerile locale ce vor avea loc duminica, fiind vorba despre primul scrutin de la declansarea masivelor proteste antiguvernamentale din provincia autonoma aflata sub tutela Chinei.

Alegeri locale in Hong Kong, pe fundalul protestelor prodemocratie

In Hong Kong au loc alegeri locale, pe fundalul marilor proteste prodemocratie izbucnite in iunie, in apararea principiului o tara, doua siseme politice din fosta colonie britanica, retrocedata Chinei in 1997. Pana acum, votul local in care se aleg cei 452 de membri din 18 consilii de district, nu aducea multa lume la vot.

China ameninta ca va riposta dupa ce Congresul a adoptat Legeaprivind Drepturile Omului si Democratia in Hong Kong: SUA vor distrugerea orasului

China a acuzat joi Statele Unite ca vrea sa distruga provincia semiautonoma Hong Kong si a amenintat ca va riposta, dupa ce congresul american a adoptat o lege in favoarea miscarii prodemocratie care a aruncat orasul in haos in ultimele sase luni. Legea este un nou motiv de impas in ceea ce priveste razboiul comercial dintre cele doua tari, relateaza AFP.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sectia de votare cu peste 240% prezenta

Prezenta la urne in sapte sectii de vot din mediul rural din judetul Olt a fost duminica la ora 18,00 de peste 100%, iar la una din aceste sectii participarea la vot a fost de.

Viorica Dancila umileste din nou diaspora. Nu demisioneaza: La alegerile locale, diaspora nu voteaza!

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor, dar isi pune mari sperante in alegerile locale si parlamentare de anul viitorul. Liderul social-democrat sustine ca PSD va obtine un numar mult mai mare de voturi, intrucat diaspora nu va putea vota. Viorica Dancila umileste din nou diaspora Presedintele PSD a tinut un discurt .

Barna: Alegerile locale sunt prioritatea pe care o avem in vedere

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri, ca prioritatea Aliantei 2020 sunt alegerile locale si a .

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )