Libnet.ro
UNICEF

07:15

Primele alegeri in Hong Kong de la izbucnirea masivelor proteste pro-democratie

Hotnews Hotnews,
 Primele alegeri in Hong Kong de la izbucnirea masivelor proteste pro-democratie

Activistii pro-democratie din Hong Kong au facut apel catre populatie sa nu bruieze alegerile locale ce vor avea loc duminica, fiind vorba despre primul scrutin de la declansarea masivelor proteste antiguvernamentale din provincia autonoma aflata sub tutela Chinei. continuă pe Hotnews

China ameninta ca va riposta dupa ce Congresul a adoptat Legeaprivind Drepturile Omului si Democratia in Hong Kong: SUA vor distrugerea orasului

China a acuzat joi Statele Unite ca vrea sa distruga provincia semiautonoma Hong Kong si a amenintat ca va riposta, dupa ce congresul american a adoptat o lege in favoarea miscarii prodemocratie care a aruncat orasul in haos in ultimele sase luni. Legea este un nou motiv de impas in ceea ce priveste razboiul comercial dintre cele doua tari, relateaza AFP.

Miscarea protestatara din Hong Kong are o platforma de streaming dedicata

Echipa care a realizat drama distopica Ten Years a lansat o platforma de streaming pentru scurtmetraje despre protestele care au loc in Hong Kong din luna iunie, potrivit Variety.

Alibaba a atras pana la 12,9 miliarde de dolari intr-o listare de referinta la bursa din Hong Kong

Grupul chinez de comert electronic Alibaba a atras, miercuri, pana la 12,9 miliarde de dolari in cadrul unei listari secundare de importanta majora la bursa din Hong Kong, cea mai mare care a avut loc in centrul financiar asiatic in ultimii noua ani si un record mondial penru o vanzare de actiuni secundara transfrontaliera.

Senatul american a adoptat o lege pentru protectia drepturilor cetatenilor din Hong Kong

Senatul Statelor Unite a adoptat marti, in mod unanim, proiectul de lege privind protectia drepturilor umane in Hong Kong, in contextul escaladarii actelor de violenta dintre manifestantii pro-democratie si fortele locale de ordine, scrie Mediafax, citand Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )