Libnet.ro
UNICEF

17:00

Peste 700 de arestati dupa ce politia din Marea Britanie a decriptat o aplicatie de mesaje securizate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 700 de arestati dupa ce politia din Marea Britanie a decriptat o aplicatie de mesaje securizate

Politia britanica a arestat peste 700 de suspecti, a confiscat 67 de milioane de dolari si peste doua tone de droguri, dupa ce o echipa internationala a decriptat o aplicatie folosita de gangsteri pentru pentru comertul pe piata neagra, scrie ZeroHedge. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 700 arestati dupa ce politia din Marea Britanie a decriptat o aplicatie de mesaje securizate

Politia britanica a arestat peste 700 de suspecti, a confiscat 67 de milioane de dolari si peste doua tone de droguri, dupa ce o echipa internationala a decriptat o aplicatie folosita de gangsteri pentru pentru comertul pe piata neagra, scrie ZeroHedge.

O fotografie de familie a miliardarului Richard Branson a fost furata din Marea Britanie si descoperita in Vaslui

Au fost furate, anul trecut, o fotografie de familie a miliardarului Richard Branson si mai multe bijuterii de-ale acestuia, de pe proprietatea lui din Marea Britanie. Total neasteptat este faptul ca respectiva.

Romanii care pleaca in Marea Britanie dupa 10 iulie sunt obligati sa stea in autoizolare. Decizia autoritatilor de la Londra

Romania nu a fost inclusa de Guvernul de la Londra pe lista celor 59 de tari consideate cu risc redus. Astfel, romanii care merg in Marea Britanie dupa 10 iulie sunt obligati sa se autoizoleze. in schimb, guvernul de la Londra a inclus pe lista Vietnam si Coreea de Sud, state pe care le-a si laudat pentru masurile anti-Covid.

Marea Britanie mentine restrictiile pentru cetatenii romani

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca Marea Britanie mentine restrictiile pentru cetatenii r.

Marea Britanie renunta la regulile de carantina pentru persoanele care sosesc din zeci de tari, inclusiv Franta, Spania, Italia si Germania

Normele privind carantina in Marea Britanie au fost abrogate pentru calatorii din zeci de tari - inclusiv Franta, Spania, Italia si Germania. Aceasta inseamna ca persoanele care sosesc din aceste tari,.

Marea Britanie l-a recunoscut pe Juan Guaido drept presedintele Venezuelei, in disputa cu Nicolas Maduro pentru rezervele de aur de la Londra

Marea Britanie l-a recunoscut pe Juan Guaido drept presedintele Venezuelei, intr-o sentinta anuntata joi de catre inalta Curte Engleza, in speta in care judecatorii trebuie sa decida cine are drept de.

Politia din Seattle a intervenit in forta in zona autonoma din oras. Zeci de arestari efectuate in CHOP, la capatul a saptamani de violente soldate chiar si cu decese

Politia din Seattle a intervenit in forta in asa-zisa zona autonoma din oras CHOP), care a devenit lipsita de lege si brutala pe fondul a saptamani intregi de violente, printre care s-au.

Ministrul Economiei, anunt cu implicatii majore: Romania va exploata gazele din Marea Neagra

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat, in cadrul prezentarii planului de redresare economica, faptul ca Romgaz - producatorul de gaze controlat de stat - va intra in consortiul care va exploata gazele din Marea Neagra.

Gazele din Marea Neagra sunt o oportunitate uriasa, dar nu vor ramane asa

Gazele din Marea Neagra sunt o oportunitate uriasa pentru Romania, dar nu vor ramane asa pentru totd.

Seful Politiei Constanta a ramas fara functie dupa hora din Mamaia

Sefului IPJ Constanta si-a pierdut functia dupa ce in presa au aparut imagini cu zeci de turisti prinsi in hora, fara sa se respecte distantarea sociala, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )