Libnet.ro
UNICEF

20:00

Peste 7.300 de amenzi date de politisti in primele doua zile ale anului 2014

Antena3 Antena3,
Peste 7.300 de amenzi date de politisti in primele doua zile ale anului 2014

Politistii au dat, in primele doua zile ale anului, la nivel national, peste 7. 300 de amenzi contraventionale si au constatat 569 de infractiuni dintre care aproape jumatate au fost surprinse in flagrant,. continuă pe Antena3

Peste 7.300 de amenzi date de politisti in primele doua zile ale anului 2014

Politistii au dat, in primele doua zile ale anului, la nivel national, peste 7. 300 de amenzi contraventionale si au constatat 569 de infractiuni dintre care aproape jumatate au fost surprinse in flagrant, informeaza Politia Romana.

Peste 7.300 de amenzi date de politisti in primele doua zile ale anului

Politistii au dat, in primele doua zile ale anului, la nivel national, peste 7. 300 de amenzi contraventionale si au constatat aproape 600 de infractiuni, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR).

Peste 7.300 de amenzi acordate de politisti in primele doua zile ale anului

Politisyii au acordat, in primele doua zile ale anului, peste 7. 300 de amenzi la nivel national, constatand 569 de infractiuni. Potrivit PolitieiRomane, peste 21. 000 de politisti au lucrat in primele.

Politistii clujeni au dat 130 de amenzi in primele doua zile ale noului an

Politistii clujeni au dat 130 de amenzi, in valoare de circa 30. 000 de lei, in urma controalelor efectuate in 1 si 2 ianuarie. Cele mai multe contraventii -83- au fost emise pentru nerespectarea regulilor de circulatie.

Marina Militara italiana a salvat peste o mie de imigranti

Marina Militara italiana a anuntat, astazi, ca a salvat in ultimele doua zile peste o mie de imigranti care incercau sa traverseze Marea Mediterana pentru a ajunge in Europa, arata AFP.

Marea Britanie: Imigranti romani, arestati la doua zile de la anularea restrictiilor pe piata muncii

Mai multi romani, inclusiv o femeie, sositi in Marea Britanie pentru ingrijiri medicale gratuite, au fost arestati, vineri, la Londra, la doua zile dupa ridicarea restrictiilor impuse pe piata muncii. Aproximat.

Serena Williams, cosmarul Sarapovei. in finala de la Brisbane se intalnesc primele doua clasate din lume

Doua dintre cele mai mari nume ale tenisului feminin la ora actuala, Serena Williams si Maria Sarapova, au reeditat un duel important, in semifinale, la Brisbane. Americanca s-a dovedit, inca o data, prea tare pentru rusoaica, si a transat meciul in doua seturi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )