Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 80% din medicii galateni sunt de acord sa se vaccineze impotriva noului coronavirus

Adevărul Adevărul,
Peste 80% din medicii galateni sunt de acord sa se vaccineze impotriva noului coronavirus

Directia de Sanatate Publica Galati a facut o analiza a intentiei cadrelor medicale care lucreaza in unitati medicale de stat sau private din judetul Galati de a se vaccina impotriva infectarii cu COVID-19. continuă pe Adevărul

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID: Trebuie sa avem 80% din populatie imunizata

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID la nivel national, medicul Valeriu Gheorghita, de la Spitalul Militar Central, a declarat, la Europa FM, ca 80% din populatie ar trebui imunizata. Daca.

Lucian Bode, intrebat daca Romania are suficienti muncitori pentru proiectele de infrastructura: Nu. Noi nu mai avem nici fabrici de bitum, iar 80% din piata de agregate e gestionata de firme straine (VIDEO)

Ministrul Transporturilor Lucian Bode a declarat joi seara in cadrul emisiunii Dosar de politician ca Romania nu are suficienta forta de munca pentru proiectele de infrastructura. Iar acestea nu sunt.

GRAFIC Peste jumatate din tara in zona rosie de COVID-19 Rata de infectare in fiecare judet din Romania

23 de judete si municipiul Bucuresti au o rata de infectare de peste 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, cel mai mare indice fiind la Sibiu9,01), potrivit datelor publicate miercuri de Grupul de Comunicare Strategica. in top urmeaza Clujul cu 7,52 in usoara crestere fata de ziua precedenta.

Lista localitatilor din Ilfov care sunt la un pas de carantina

Localitatile si satele apartinatoare din jurul Bucurestiului se inchid una cate una. Vineri seara au intrat in carantina Chiajna si Bragadiru, iar cu o seara inainte, Clinceni si Berceni. Alte sase localitati sunt in procedura de aprobare si urmeaza sa intre in carantina de sambata seara. Decizia finala va fi luata astazi de Departamentul pentru Situatii de Urgenta, relateaza Digi24.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )