Libnet.ro
UNICEF

19:30

Peste un sfert dintre copiii romani petrec mai mult de 6 ore cu ochii in tablete si telefoane, intr-o zi cu scoala - studiu

Hotnews Hotnews,
 Peste un sfert dintre copiii romani petrec mai mult de 6 ore cu ochii in tablete si telefoane, intr-o zi cu scoala - studiu

Mai mult de un sfert dintre copiii din Romania 27%) afirma ca, intr-o zi cu scoala, stau peste sase ore online sau isi verifica periodic dispozitivul inteligent, telefonul mobil fiind de departe cel mai utilizat terminal in 96,1% dintre cazuri), reiese dintr-un studiul intocmit de Organizatia Salvati Copiii, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

STUDIUMai mult de un sfert dintre copiii romani petrec peste 6 ore in online, intr-o zi cu scoala

Mai mult de un sfert dintre copiii din Romania 27%) afirma ca, intr-o zi cu scoala, stau peste sase ore online sau isi verifica periodic dispozitivul inteligent, telefonul mobil fiind de departe cel mai utilizat terminal in 96,1% dintre cazuri), reiese dintr-un studiul intocmit de Organizatia Salvati Copiii.

Europenii se tem de efectele schimbarii climatice mai mult decat de pierderea slujbei sau de posibilitatea unor atacuri teroriste (Sondaj)

Aproape jumatate dintre europeni sunt ingrijorati in legatura cu fenomenul schimbarii climatice, mai mult decat in legatura cu pierderea slujbei sau cu posibilitatea unui atac terorist, potrivit unui studiu realizat de European Investment Bank EIB), in timp ce legislatorii europeni au declarat urgenta climatica, scrie CNA.

Firea, dupa primul mesaj al lui Dragnea din inchisoare: Probabil acum are mai mult timp sa se gandeasca

Gabriela Firea sustine ca a citit mesajul transmis de Liviu Dragnea, din spatele gratiilor, de Ziua Nationala. Primarul Capitalei considera ca acesta are acum mai mult timp de gandire decat in perioada in care.

Twitter vrea sa stearga conturile care au fost inactive de mai mult de 6 luni

Twitter anunta miercuri ca incepe sa stearga conturile care au fost inactive de mai mult de sase luni, cu exceptia cazului in care userii se conecteaza inainte de termenul limita 11 decembrie, potrivit BBC. Astazi, compania a anuntat ca decizia a fost amanata pentru a gasi o solutie pentru conturile persoanelor decedate.

Studiu: 30% dintre angajatii romani nu au fost promovati NICIODATA in ultimii 10 ani

Un procent de 30% din populatia activa in piata romaneasca nu a fost niciodata promovata in ultimii 10 ani, iar cei mai multi dintre acestia se incadreaza in categoria de varsta de peste 45 de ani, se arata intr-un studiu realizat de Ipsos, la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )